Dadoo jasně! Teda pokud nosíš džíny ráda ![]()
A moc ti to sluší, ale jak už tu někdo psal, tys byla krásná vždycky.
Dadoo jasně! Teda pokud nosíš džíny ráda ![]()
A moc ti to sluší, ale jak už tu někdo psal, tys byla krásná vždycky.
Catherinne Dadoo Ano krásná byla vždy a je i teď .
Catherinne Tak Betty Teda, vy mi lichotite , jste strasne mile a shovívavé, ![]()
Ale.. ještě, že mě to oblečení drží pohromadě. Když se svléknout, úplně se roztecu
. Takže to hadry zachraňují.
Zatím se držím zuby nehty, ale čertví , jak dlouho ještě vydrzim.
Takže džíny zůstávají.. ![]()
Dadoo to víš že jo, kup si všechny, nemusíš tak často prat;-). A pak určitě jak naschvál bys něco sháněla a nesehnala, klasika
Objevila jsem obchod Sinsay a tak jsem si koupila 5x džíny flared. Ohromady za 7 stovek. Co mám doma, je mi všechno strašně velké.
Jedny šedé, a po dvou světle a tmavé modré.
Vyzkouším. Vyberu.
Mě v Sinsayi taky věechny kalhoty sedí...a nejen kalhoty
Ja jsem dneska statecne probrala skrine s tim, ze si uz nebudu hrat na "do toho zhubnu" a "to se jeste muze hodit." A musim se ovladnout a nekupovat dalsi hadry, stejne nikam moc nechodim a na nakupy a ven s detma neuziju ani to, co mam.
...tak já v návaznosti na zdensy -
u MANUFAKTURA dnes mimo jiné sprchový gel MÁK a vůně je dechberoucí!
Jako Flower Kenzo nebo i trochu Kenzo Amour,
doporučuji pro milovnice pudrových vůní!![]()
Kokoskamě včera probrala skříně rodina, protože hledali věc, co chci přivést. A prosím pěkně výkřiky mladší dcery: tuhle sukni neznám, podle mě si ji nikdy neměla na sobě a co tohle! Zněly prakticky nepřetržitě. Utnul to až muž, řekl jí, že si můžu nakupovat co chci. ![]()
continuity mne obcas rika muz co ze to mam na sobe, ze to nezna. Jenze o to rika i o vecech, ktere uz jsem nosila, jen teda asi ne kdyz jsme sli spolu.
Miru taky jsem si ho koupila, voní úžasně ![]()
Mam na ceste Google Fitbit Air, tak jsem zvedava. Zatim jsem nikdy zadnej tracker nezkousela, ptz jsou dost nepresny, tenhle by mel byt docela ok, tak uvidime. Je fajn ze je maly a nema displej.
Kokoskamě to dělá akorát tchýně.
No tak jasně, že sbírat rybiz nechodím v tom, v čem do práce.
continuity mne obcas rika muz co ze to mam na sobe, ze to nezna. Jenze o to rika i o vecech, ktere uz jsem nosila, jen teda asi ne kdyz jsme sli spolu.
Mně to milostpán dokáže říct i poté, co jsem mu nově zakoupenou věc radostně předvedla. Třeba za dva dny... To máš marný. Kdybychom se měly oblíkat kvůli chlapům, tak nám stačí jeden pytel (a pořád budem jako nový
).
barbucha ja mu teda vsechno nepredvadim, ale je to uplne jedno. Obcas kdyz predvedu, mam pocit takovyho "Hezky, Kacenko, moc hezky", kdy na nem vidim, ze mysli na neco uplne jinyho. Tak pak holt z jeho pohledu mam samy novy veci.
Ľanové nohavice (štítok hovorí 100% ľan, e-shop 55% ľan a 45% viskóza)

šaty https://www.cos.com/en-eu-e/women/womenswear/dresses/minidresses/product/smocked-puff-sleeve-shirt-dress-white-1336966001
a košili https://www.cos.com/en-eu-e/women/womenswear/tops/blouses/product/pintucked-cotton-blouse-white-1336654001
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.