continuity Mně starší už dávno vyčítala kabelky. Zase nová taška??? Grr.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potatomuž ji s tím docela zrušil.

Miru Jinak bych nekoupila![]()
Taková hladivá letní vůně. Výdrž žádný zázrak, ale to asi ani nikdo nečeká. Květiny a pudr. Svého času jsem celkem vkládala naděje do jejich Louky, s tou se zcela míjím. Ale tahle maková louka je přesně pro mne.
Sweet Potatomám to stejně
continuity taky rika, procmu neukazu nakup. Jenze jak jsem psala, stejne to zapomene...
Sweet Potato nase Adelka - babi, proc mas tolik bot? Jenze ta spis zavidi, nevycita
A nedovolila mi vyhodit stary cerveny baleriny, ze az vyroste, bude je nosit!
...no, tak to právě, kdyby jsi náhodou chtěla tu lepší výdrž, tak až budeš mít možnost - zkusit
Flower Kenzo EdP(původní, s žádným přívlastkem)
nebo
Amour Kenzo EdP
![]()
Miru Jo, to je krása, dík.
Sweet Potato continuity a nemůže to bejt tak, že si vaše dcerky na ty vaše nákupy brousí zuby? ![]()
To by mě nikdy nenapadlo mámě vyčítst nejakej její nákup, naopak pochválim a případně dokonce pononouknu k nákupu ![]()
Ounzrozdíl konfekčních velikosti je u nás 3-4 čísla, takže těžko.
Občas si přisvojí nějaké reklamní triko, co je mně pasentní.
Ounz Já bych řekla, že rozdíl je ve věku :-). Za dvacet let jim ty nákupy budou taky chválit :-).
continuity aaha! No tak to jsem asi vedle :)
Tak se konečně můžu taky pochlubit, dnes jsme byli na výletě ve velkoměstě, zakoupeno toto v Arketu ve slevách (pro mě i tak lehce nad poměry). Kalhoty jsou i mě dost dlouhé, je to len, běda vám, jestli budou kousat
. A halenka na mých rozměrech vypadá tedy poněkud jinak, ale snad dobrý

JankaM moc pěkně jsi nakoupila!
Dneska jsem si vyzvedla barefoot tenisky. Hledala jsem docela dlouho nahradu za svoje svetle modre tenisky, ktere jsem mela sest let a uz byly ochozene a potrhane zevnitr. Tak jsem konecne jedny nasla a i dostatecne siroke, takze se mi nebudou trhat kolem malicku! Jsou prijemne, na sirsi nohu dobre sedi a jsou i celkem mekke, takze vhodne do mesta, coz jsem chtela.
Friga ty jsou skvely!
viktorka_od splavu dik! Ja jsem nadsena! Trochu jsem se bala, protoze za vraceni se plati, ale sedi mi skvele. Velikost jsem vybirala podle tabulky.
Friga Ty jsou parádní. Mám zafixováno, že BF boty jsou vzhledově nic moc. Ale evidentně tomu tak není. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články