Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mini
příspěvků moje polička 23. zaří 2026 18:01

Catherinne rekla bych, ze mezi Ten strih sam o sobe neni na telo Zkousela jsem si xs a m (s nemeli) a objednala s

Ale klidne bych mohla mit xs jako spis vic k telu, ale i m jako oversized

Offline RoSa
10280 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:43
Reakce na stes:

RoSa no ten je ale peknej....velikost sedí?  A jinou barvu neměli?

​dneska vyzvednuto, je nádhernej!

ad velikost: asi brát obvyklou, možná max. tak o číslo větší... já vzala větší (poslední kus, co byl k dispozici) a je mi volnej, ale mně to nevadí, naopak, já mám radši volnější hadry + nebude to šponovat s tlustym svetrem... vracet nebudu: z osmi na 3,5tis. bych byla blázen!

Offline berush
484 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 18:09

Garfie ale to je moc hezký nápad, Kambodža... tys mě navnadila

Offline 999
19999 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 18:17

Garfie Já sem jdu s hadrama a ty na mě vykoukneš s Kambodžou :-). Chtěla bych tam, ale u nás to taky bude ořech :-). Parádní kup.

Offline stes
9521 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 18:31

RoSa no to bys teda byla....at se dobre nosi

Offline Mini
příspěvků moje polička 24. zaří 2026 18:44

Kalhoty A nemusim je zkracovat!

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 23:56

A já si včera u Catherinne koupila nové vlasy a jako vždycky to byl super nákup!

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 23:57

Dadootím kabátem se možná inspiruju, líbí se mi a Reserved je můj oblíbený obchod. Díky za tip. 

Offline Garfie
28716 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 00:44

999 berush Pro mě je to fakt dávný sen, bylo mi tak 20, když jsem četla článek o Angkor Wat a rozhodla se, že tam musím. Nemohla jsem uvěřit, že odjedu po pěti letech z Asie a nepodívám se tam! Ale muže jsem teda musela přesvědčovat hodně, z mnoha důvodů, nakonec jsem začala uvažovat, že poletím sama.

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 06:30

Garfie to Kambodže bych jela hned znovu. Jen nevím, jestli bych znovu zvládla Killing Fields.

Jaký byly u vás důvody proti?

Offline Maureen
příspěvků moje polička 25. zaří 2026 08:44

Pinot Noir dobrej nákup-tahle délka ti sluší nejvíc

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:05

Pinot Noir Krásný. minule jsem si na tebe vzpomněla ráno nad vanou:D:D:D, jestli i s delšími vlasy a Vikiho dojížděním stíháš mýt ráno..ale vy asi pořád vstáváte hodně brzo, že?

Pinot Noir DadooTéměř totožný kabát jsem ulovila vloni v HaM za pár kaček, jen je světle hnědý, střih stejnej a je fakt strašně dobře nositelnej, mám ho vyloženě teda jen z auta dovnitř nebo na nákup, protože jsem hodně zimomřivá...ale nechápu, jak mi tak dlouho mohl chybět!

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:06

Jo a kdo to minule sháněl ty kabelky? Furla je ted na Zalandu lounge a jako ty ceny jsou fakt pěkné!

Offline Janulik03
20479 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:23

Pinot Noir pekné to máš, také elegantné. Fakt stíhaš každé ráno umyť vlasy, by ma mrsklo, najlepšie ich mám na druhý deň po umytí 

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:33

Janulik03 Já je mám nejlepší taky hned po umytí, ale v té mojí délce to nejde mýt ráno a odejít z domu mimo letní měsíce.....minulý týden jsem byla u kadeřnice, mám poměrně dlouhé vlasy, na té délce nijak nelpím, tak jsem jí tak nějak ukázala asi 15 cm, že chci dolů a ona mi říká, no "to by vám tam nic nezbylo" a ustřihla mi 5 cm:D:D:D Asi to myslela tak, že by to byla zrovna nějaká zvláštní délka v tom střihu nebo tak...takže ted to mám furt pod lopatky.

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:46

Janulik03 Maureen Karja děkuju. A ano, myju si vlasy každé ráno. Mně to nijak časově náročné nepřipadá, moje vlasy jsou suché skoro hned. Umyju hlavu, a než si vyčistím zuby, nechám hlavu v ručníku, pak ručník sundám a jdu dát svačiny a pití do tašek, popohnat děti, nalíčím se a vlasy jsou skoro suché. Už je jenom dotvaruju fénem a je to. Řekla bych, že maximálně celkem deset minut těm vlasům věnuju. Kdybych to, s čím ráno vylezu z postele, měla nějak upravit bez mytí do podoby, ve které bych mohla vylézt na veřejnost, zabere mi to určitě víc času. Vstávám v 6:35, když jedu do školy já a v 6:45, když jede syn s mužem a já zůstávám na home office.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:49

Karja já je mám taky nejlepší ten den. Před dětmi jsem si je ráno myla (ale teda ob den), ale teď nevím, nevím. Blbý je, že když si je umeju večer, tak ráno je to kolikrát tak na culík. I když, co je mám delší, tak to není tak blbý. Teď si je myju prostě přes den, ale jsem doma, že jo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:50

Dadoo myslíš, že do zimy by nebyl? (Na nějaké lítání metro - práce, ne stání na hřišti.) Taky by se mi nějaký takový hodil, tenhle vypadá moc pěkně.

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:56

Mini moc pekne! Uz jsem si podle tebe jednou koupila zkracene kalhoty a mam je moc rada, bohuzel tyhle v mem cisle uz nejsou.

Offline Garfie
28716 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 10:05

Tabea To nebyly důvody proti Kambodže konkrétně, spíš tak obecně proti cestování. Dcera je v maturitním ročníku a rovnou nám řekla, že letos nikam nechce (a už vůbec ne do Kambodže, kde byla v červnu), muž zase nechce bez ní mimo Japonsko (což je teda asi rozumný postoj). Pak hodně chtěl jet na Vánoce domů, to jsem si musela dost prosadit, že nepojedeme, jen mi to zabralo dost času a mezi tím zmizely všechny levné letenky a tím pádem tu máme další argument. No a do toho všem (kromě mě, hahaha) začíná ta Asie trochu splývat...

No ale pak se ukázalo, že má ještě dost dovolené, takže můžeme jet ještě před Vánocemi, kdy se ty letenky dají urvat, dcera usoudila, že týden ze tří vánočních může obětovat, když si vezme učení s sebou a já teda asi vypadala dost odhodlaně, jakože bych klidně odjela sama.