999 teeeda, dievča, vyzeráš úžasné, tie dlhšie vlasy sú super.
A dobrý nákup ![]()
999 teeeda, dievča, vyzeráš úžasné, tie dlhšie vlasy sú super.
A dobrý nákup ![]()
Janulik03 Díky :-)
999 Noó, sekne ti to !
999 velice "šik"!
999 kdepak je Maison Margiela....vršky nosím taky detsky a neni jich nikdy dost
stes Kupovala jsem na Zalando :-).
999 diky
999 super nákup
Gatita mně nové Zoe odrovnaly nohu. V těch předchozích jsem nachodila km. Mám teď Ecco a je to obrovský rozdíl. Měkké, pohodlné. Noha mě už nebolí.
999 prosím jakou sis vzala velikost? Normálně si beru svetry L-XXL, protože je chci obrovský, zvlášť když je pletenina měkká... Ale tenhle mají největší M... (beee)
Pavlena Myslíš ten Arket? Všechny mám xxs, takže to M by mělo stačit :-).
Pavlena Ty xxs na mně vypadají asi takhle :-).

999 joo, tak to vypadá dobře, to M bude veliký dost, děkuju! Mmch, ty delší vlasy ti moc sluší! A košile boží, akorát na nás větší děti už je vyprodaná... ![]()
![]()
Pavlena Ta co mám na sobě je na 12 let :-)).
Pavlena potvrzuji xxs Na me uplne perfektne
XS uz mam spis jako mirne oversized
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.