999 Gatita Mám to stejně a nemusí to být ani přímo rolák, prostě oděv blízko obličeje. Černou jsem nahradila navy a vínovou.
Co jste si dnes koupili/y?
Mini dekuju, mam z ni fakt radost
Mini dekuju, mam z ni fakt radost
Gatita Modrá už vůbec ne, ta mi neslušela nikdy :-).
A přidám teda co jsem si koupila :-).
Kalhoty Stradivarius teens a dětskou košili Maison Margiela. Šetřit se někde musí :-)).
Bundičku Sézane

A svetr v Arketu, začaly tam výprodeje, dnes asi pro registrované. Mám ho už v několika barvách a je skvělej :-).

Koupila jsem si džíny, u mě velká věc, naposledy jsem si je koupila před asi 5 lety. A mám z nich opravdu radost, už je mám 2 týdny, a co jsem si k nim vzala, všechno vypadá dobře
a i se v nich dobře citim, navíc jsou fakt pohodlné a přežily už i sušičku ![]()
Tyhle od markse:

barbucha normalni L. Viz. Vaše komunikace s Mimi v outfitech...stejná barva kůže i zbytku, vypadá to fakt hezky.
Jo, v ty stejny barve je to pekny. L je fajn, mraky veci se vejde a presto se dobre nosi ![]()
barbucha Ten je super :-).
Jinak vám s Mini závidím, že je můžete nosit, u mě je černej rolák 10 let plus :-(.
Hele 80 nebo 90, mne uz je to fuk ![]()
Ta nova kosile vypada zajimave!
Myrtila Ty vypadaji ale hodně dobře nositelne;).
Karja Jsou fakt super, už dlouho jsem neměla kalhoty, ve kterých by mi bylo tak dobře. Navíc jsou z takové měkké džínoviny, moc pohodlné ![]()
999 :))) ja nakupuju v detskem casto a rada !
A ty vlasy dlouhy ❤️
A svetr v Arketu, začaly tam výprodeje, dnes asi pro registrované. Mám ho už v několika barvách a je skvělej :-).
ja mam prave tyhle rolaky :))
Myrtila No tak zkusím je zkusit!
Mini Já už to musím mít od krčku :-).
Vlasy mám dlouhý, kadeřnice mi pokaždé řekne, já bych to ještě nezkracovala :-).
Karja Zkus a dej vědět, jak ti padly ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY