Myslím, že to je rozumné očekávání ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Já to nijak nezkoumala, se mi líbily, tak jsem je hodila do košíku. Znovu jsem přečetla popis a nic, jen zeštíhlující efekt v názvu. Holt budu dál očekávat, že jakmile je obleču, budu štíhlejší.
tak až narazíš na nějaké, u kterých ten efekt přetrvá i po svlečení, dej prosím odkaz![]()
planujes schovku za napnutou niti?
Jo, oteklá nit už mě totiž nebaví.
Taky mě napadl, že zrovna ty jsi ten poslední člověk, který potřebuje cokoliv zeštíhlujícího...![]()
Tak každý má své slabiny (nebo naopak šířiny) Kdyby tak šlo některé partie přelít jinam...
Jak jsem psala výše, tu tvojí šířinu bych chtěla vidět...![]()
Jedna až dvě konfekční velikosti, víš, jak blbě se mi kupovaly plavky,když se nedal koupit každý díl zvlášť?
To by som brala aj ja.Ked schudnem,tak je to na miestach,kde to potrebujem najmenej.Aj teraz mi kamosky povedali,ze som riadne schudla a ja mam pritom poslednych par tyzdnov neustale pocit hladu a stale jem ![]()
A víš jak mně? Kdybychom se tehdy znaly, mohly jsme to čenžovat před obchodem
.
To fakt neni útěcha. Kdybychom se tehdy znaly, byla bych tě nenáviděla!![]()
No, nemysli si... Není to vždycky jen výhra
.
Dneska jeste doplnkove za odmenu, je toho nejak moc v praci...(aneb duvod se vzdycky najde) samo ze to vsechno zaclo tou krajkovou CK podprdou, na tu se tesim nejvic! DZiny mam delsi, akorat ke kotnikum.

Armani ma super dekorativku, tento jsem mela jen ve vzorku a je na me moc tezkej, ale celkove maj dobry veci, hlavne makeupy. Pak podej hlaseni :)
uz jsem ho vyzkousela, zda se mi dobry, ale chce to tak tyden na konecny verdikt. Ja jsem neco vic kryciho chtela, ten chanel, co pouzivam, ten je totiz lehounky. Uz jsem tem tezsim makeupum odvykla, ale obcas se hodi mit ho po ruce.
V posledním balíčku čoček byla jedna vadná a než mi to došlo, rozdráždila mi celé oko. A to byla poslední kapka a zítra jdu do optiky pro nějaké záložní brýle, protože zrovna teď by se sakra hodily!
prave jsem koupila jizdenky na TGV, jizdenku na vlak z vidne do pardubic, zaplatila jsem teleofn, cestovni pojisteni... no a me nakupy pro toto vyplatni obdobi asi skoncily :D obcas lituju, ze jsem nesla studovat prava nebo IT :D
Krásný úlovky...
Až na ty podprsenky bych to všechno užila.
V posledním balíčku čoček byla jedna vadná a než mi to došlo, rozdráždila mi celé oko. A to byla poslední kapka a zítra jdu do optiky pro nějaké záložní brýle, protože zrovna teď by se sakra hodily!
Začínám číst a říkám si,to já bych si vadného jednotlivce v pytlíku nevšimla...no nic,u ,,oka" mě docvaklo.![]()
Tak jsem si dnes vyzvedla balíček z Asosu. Kalhoty jsou z hnusné umělotiny a při pohybu generují tolik elektřiny, že bych ji mohla prodávat ČEZu. Parka relativně sedí, výšivka hezká, ale už při zkoušení ji upadl cvoček na kapse. Já vím, že se nemůžu zlobit na to malé dítě, které ji při světle svíčky v nějaké zapadlé kambodžské/malajské/turecké továrně šilo, ale i tak jsem zklamaná.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.