Je delší mám 172 a měla sem ji dost pod zadek pod boky
Co jste si dnes koupili/y?
No pôjdem teda tie šaty vyskúšať ![]()
![]()
tak mi přišla do mailu velikonoční sleva (kód je easter, kdyby někdo chtěl) tak jsem si ty lodičky objednala![]()
kamže je to sleva?
tady vládne nějaká kolektivní jarní psychoútratová mánie.
Zařekla jsem se, že už si teď nic kupovat nebudu, hlavně ne přes internet a hlavně ne boty. Jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím.
v klidu, ja jsem nestihla koupit ani knizku diteti a jeste dluzim tatovi darek k narozeninam, nutne potrebuji stiny a krem na oblicej a vyslovne se mi do tech kramu nechce. v patek jsem se teda hecla a celou hodinu nakupovala, cehoz vysledkem jsou bundy pro deti z CA a dvoje boty z ccc (byly v druhem regalu, do utrob toho kramu jsem vubec nevstupovala).
ale zas mame novy nabytek na balkone ![]()
eobuv ma slevu snad uplne kazdy vikend
rozhodne je tento treti v poradi. dosla jsem tim padem k zaveru, ze nemusim vyuzit kazdou slevu a uz na to nereaguji vubec.
no to je samozřejmě pravda. akorát já včera z toho obchodu odcházela tak, že jsem ty lodičky lítostivě zasunula do regálu zpátky a vyfotila si krabici:-) že si je při nejbližší příležitosti rozhodně koupím. a ona ta příležitost prostě nastala nějak rychle:D jinak se vsadím, že by už nebyla velikost nebo cokoliv, se znám, co se mi zalíbí/vyhovuje tak to přestanou vyrábět atd.
a teda kožený lodičky který mi sedí a předpokládám v nich vydržím celej den a v ceně pod tisícovku:-O
v tomhle je eobuv super, já si tam postupně koupila asi čtvery kožené kozačky, z toho dvoje nad kolena, a ani jedny nestály víc než 2000, což je dost směšná částka.
vzdyt to je v pohode, pokud je potrebujes je to jina. ale moje boty potrebuji jedine, poradne protridit (dvoje jsem teda vyradila vymenou za ty dvoje nove). ale nejdriv musim probrat satnik a s tim musim (nebo chci) pockat az jestli ty 4-5kg zhubnu a taky do nove prace at pak nelituji. firma je casual, ale jeste jsem nevidela jedineho zakaznika a ti to muzou mit jinak.
pak se uvidi, co pripadne potrebuji dokoupit, ted se mi uz nevejde do skrine ani halenka.
jako pokud k nim nabízejí poskoka, který by mě v nich všude nosil, tak bych taky neváhala
jinak bych v nich asi nedokázala ani stát.
Krásné jsou, JENŽE - měla jsem podobné a nedalo se v nich chodit, fakt ne. A to byly dokonce od jisté "ortopedické" značky. Málem jsem si amputovala prsty. Darovala jsem je kolegyni, která se snažila, seč mohla, nicméně po týdnu mi je vrátila s díky a čitelnou krvavou stopou...
scholl?:-)) jsem si jednou koupila lodicky 10 nebo 11 cm podpatek ze kdyz "ortopedicka znacka" tak to dam... pak ze jen do prace v interieru, to dam... no minuly tyden jsem je vyhodila, nedotceny:-)
ja uz mam dikybohu protrideno:-)
Bingo! ![]()
![]()
Mnam termix! to tady nemam. Napiste ze uz je stejnak jinej a vubec ne tvarohovej a dobrej :)
A dik, boty vcera slevnili na pulku, no nekup to ze...
termix uz no neni to, co byvalo.
Fakt neni. :-/taky sem si ho cela natesena koupila po x letech v cizine a byla zklamana.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.