volejte sláva a tři dny se radujte! došel batoh! a je béžovej, což je lepší než bílej. má krasně polstrovaný záda a popruhy, nebo jak se tomu nadává. takže zatí palce hore. uvidím, jak se bude celý den nosit po Londýně 
Co jste si dnes koupili/y?
krásnej, béžovej rozhodně lepší, než bílej
potřebuji ty boty na modelce! co je to za značku? prodávají i boty? ![]()
Je to M&S a myslím, že boty by to mohly být tyhle: http://www.marksandspencer.com/leather-block-heel-sandals-with-insolia/p/p60094135?image=SD_01_T02_1722_Y0_X_EC_90&color=BLACK&prevPage=plp
Ale tady jsem po nich nekoukala, tak nevím.
Tak ALDO botky vyzvednuty a seděj skvěle. Padrážka je hodně tenká, takže na dlouhý chození to asi fakt nebude. Jestli bude pásek dřít ze zkoušky těžko odhadnout.
Současně jsem si vyzvedla i "křivák" a z tím jsem spokojená velmi.
SUper!!!:)
otvorili u nas douglas a konecne sa mozem dostat k produktom urban decay... takze som rozflakala slusnu sumu za paletku (a mam tester na makeup estee lauder a ak bude dobry tak pojdem aj pre ten a penazenka zaplace uz uplne)
Urban Decay Ultimate Naked Basics Palette

Jsou takové stříbrně šedé, na úplně stříbrné nebo dokonce zlaté jsem srab :D
otvorili u nas douglas a konecne sa mozem dostat k produktom urban decay... takze som rozflakala slusnu sumu za paletku (a mam tester na makeup estee lauder a ak bude dobry tak pojdem aj pre ten a penazenka zaplace uz uplne)
Urban Decay Ultimate Naked Basics Palette

Au. Tá paletka vyzerá nebezpečne dobre.
Nepotrebujem ju, nepotrebujem ju, nepotrebujem ju....
To jsou moc hezký barvy..
koupila jsem si make up armani (a uplne jsem zapomnela, ze mam doma neotevreny chanel a to kosmetiku nehromadim, no stane se) a kdyz jsem ho zkousela, zdal se mi super, tak jsem zvedava

Nádražáckou čepici, historickou. Jako rekvizitu na kamarádovu svatbu. Byla tak hustá, že jsem si ji málem nechala. Naštěstí mi nešla do stylu, tak už je z domu:)

novou lahev na vodu (cernobila, ale spis do zebry, online nemaji obrazek). Zatim spokojenost, voda v ni vydrzi studena pry az 24 hodin diky vakuove izolaci, super.

nic pro nás, kdo si každou vodu musíme aspoň drobátko přihřát v konvici/na slunci/na sopečném kameni, hlavně aby byla teplá
ale flaška pěkná.
A dve podprsenky DKNY, zkusila jsem asi 7 ruznejch a tato prekvapila. Dobre sedi. POtrebovala jsem neco do prace, ne moc fancy, spis funkcni. Znacka ideal, sleva na polovinu potesila. Ta barevna je spis vic do lila.

Jasna, ze i pro vas, teplou vodu (horkou apod) to udrzi 12 hodin ![]()
ta černá je jen krajka? jaký to typ? nebo hodíš mi pls nějaký link?
Jsou super
. Já už skoro jiné, než krajkové, nevyztužené, nenosím.
ja taky ne, nosim jen nevyztuzeny. mam ale pocit, ze se ta krajka dycky hrozne brzo (treba po dvou nebo trech mesicich) vytaha, takze musim desne casto obmenovat ...
To mě nepřijde a to je nešetřím... Pračka, občas i sušička
. Mám i z Astratexu, za pár korun a drží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.