díky! ![]()
(měla jsem zas cukání něco objednat)
Ale tak to já zas nechtěla házet písek do soukolí kapitalismu
.
v pořádku - já jsem vděčná za jakoukoliv terapii ![]()
sakra, ale svrběj mě prsty zase... dejte honem nějakej tip!
tááák třeba: bílou košili bych potřebovala
Tahle z m&s je zajímavá, je oversized a teda musí se na ní mít méně objemný hrudník, jinak bude člověk jako skříň.. (zkoušela sem to
)

100+ ... to už je moc?
Ounz má pravdu - já si vždycky v takový košili jako skříň připadám. Dá se to částečně vyřešit tím, že si pod ni vezmeš tílko, a pořádně ji rozepneš... teda víc než bys to měla bez tílka. Pak mi připadá, že už to není tak hrozný...
Ale ty bys s tím neměla mít problémy, dyk nejseš jako krabice ![]()
no tak já je v létě vesměs právě rozepnutý nosím...
takže prosím ještě tip na tílko - abych se vyhnula tý krabici! ![]()
Hmm... myslím že v Zaře maj takový ty hladký ![]()
mno, tak jsem dnes v ccc vyzkoušela asi tak třicet párů bot... díky Jiná Realita a Berta z toho cca desatery černé lodičky značky lasocki:-)) teda, skoro totožné boty a rozptyl velikostí byl 37,5-39:P no ale nakonec jsem nekoupila lodičky, nýbrž tyhle sandály - na fotce bych si jich teda ani náhodou nevšimla. na noze úžasný

no a pak jsem neodkladně zatoužila po stříbrných botách, pantofle (hrůza a děs) a nazouváky, těch bylo hodně a některé vypadaly docela dobře, zkoušela jsem i ty se štepováním co si pořídila dadoo... ale byly takový subtilní a já měla představu něčeho jako...

a skoro ty samý taky mám, jen nemají tu lesklou špičku, jsem nadšená:-)
no a lodičky mám vybraný, dokonalý, ale příště:D

A ještě teda přidám jedny boty, které ale patří do kategorie " Co jste si nekoupily, když měli vaše číslo a teď toho litujete."

Ta by se mi hodila. Ale když u nás je M&S až v Olympii a na to já nemám nervy. Ale zkusím se hecnout příští (no dobře, možná ten další) týden. Díky za tip.
no a pak ještě třeba košilový šaty - co myslíte? nebude to vypadat jak utečenec z nějakýho ústavu?
jo, jsem ve špatným vlákně, ale už to tady nechám...

Fotka je miniaturní, nic moc tam nevidim... ale fakt je, že ta bílá poněkud evokuje ten ústav. Ale záleží na doplňkách ![]()
M&S je i v Campusu, ale je menší než v Olympii.
Ty jsou bozi. Ja sla pres obed okolo Alda a kolektivni sandale jsou slevneny na pulku, tak si je pujdu po praci zkusit.
Yep. Akorát už jen ve velikosti 35. Ledaže bych si koupila dvoje. No co, kdo zaváhá, ušetří.
Tak ale 50 % sleva už je znamení
.
Ja bohuzel nejsem moc vahavy typ. Ale treba se zadari! No skoda, tak ctvery, zas byste byla extravagantni :)
A když už jsem v tom, tak sice ne dnes, ale nedávno. Culottes s potiskem jeřábů. ( A nevím proč Zara cpe tyhle ohavné boty do každé druhé produktové fotky. )
se je snaží prodat, ne
strategie: nacpi ten hnus, kam můžeš, snad se někdo chytí (a prodá se aspoň jeden pár).
Jakože modifikovaný Goebbels? Stokrát ukázaná hnusná bota se stane krásnou? Trochu bych se bála, že první koho bych po jejich nazutí potkala, by byli čtyři jezdci z apokalypsy. Nebo někoho z parfumanie. A to si mé křehké ego fakt nemůže dovolit
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.