continuity bezva, hned me presla chut :) dekuji zeny
Co jste si dnes koupili/y?
ehm a co zkusit tohle: https://www.albert.cz/recepty/domaci-termix ? :D (nemam s tim osobni zkusenost:)
Eeee, jezis to fakt ne, moc to nevypada teda.
Aktivni link se vklada pres prvni odkaz vlevo
hehe
Ani pribináky už nejsou, co bývali. Že je to tím plechovým víčkem, vysvětloval kdysi technolog.
tak mi přišla do mailu velikonoční sleva (kód je easter, kdyby někdo chtěl) tak jsem si ty lodičky objednala![]()
Tak ukaž, které jsi koupila!
Dneska jsem si objednala trikošaty, ale jsem teda teď trochu v nervu, jestli jsem vzala správnou velikost. ![]()

Tak jsem si byla vybrat ty obroucky. A teda nepamatuju se, ze by bryle byly takova draha sranda, resp. ta skla, a to nemam zadnou uhnutou osu, tupozrakost apod. Ale tak aspon me nepodela beranek, ze jo, a na dalsich deset let mam zase vystarano.
Mamutia kabela na ťahanie notebooku a ďalších zbytočností práve objednaná...
Tak som zvedavá, ako bude vyzerať naživo.

Jaka je to znacka? Mam skoro stejnou ruzovou.
baby, dávejte sem prosím i odkazy!
jinak já jsem si dneska koupila dvoje džíny: jedny v tom MS /kam vůbec nechodím, ale šla jsem se tam podívat na tu košili - PS: krabicoidní zjev z ní dělaj ty kapsy na prsou!/, sleva z 1099 na 230, na venčení budou cajk, no a pak Levis ze Zootu. Kolektivní khaki-sukni jsem tam nechala, udělala ze mě selku ![]()
Na eobuv je uvedená značka Creole, vôbec neviem, čo je to zač.
Na to, že je kožená, bola pomerne lacná, tak snáď to nebude úplný šmejd...
Aha, tak ta moje ma nejakou jinou znacku. Ta vase je ale pekna.
pěkná! v černý bych se asi neudržela
Krásný
Ty jsou super, taky jsem je chtěla. Jenže jsem na ně potom zapomněla a už nejsou
Dejte foto až dorazí.
tyhle, co jsem v minulém postu psala, že jsem je tam už nechala:-)
2x sveter Lindex (50%)

Prosím ťa, nemohla by si mi sem dať odkaz na tú tvoju ľanovú košeľu z Gap? Je to strih boyfriend? Alebo to bola Banana Republic?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.