dnes je v COS doprava zdarma? na to je nejaky kod?
Co jste si dnes koupili/y?
No od pondelka do dnes je doprava zdarma. Automaticky to naskočí v košíku pred zaplatením. Kód nieje potrebný.
Tak som tú sukňu objednala. Plus jedno šedé a jedno biele tričko ![]()
ta sukně je skvělá! Určitě Vám bude slušet. Mně tedy byla poněkud delší, ale to jsem zvyklá :-D. Ta trička jsou moc příjemná. Prý je mívají pravidelně, tak až půjdu vrátit tu sukni, rovnou vezmu tričko.
Měřím 170cm a sukni mám do půli kolen.
Já jsem ale fakt mrňavá! Takže klid ...
, bude Vám určitě dobře.
Ty kalhoty jsou skvělé!!! Mně se líbí jedny na webu COS. Jak jsem se dnes viděla v té sukni, došla jsem k závěru, že kalhoty navždy
.
Ďakujem. Ja myslím že to bude v pohode. V najhoršom prípade dám skrátiť, to je najmenej.
Ta sukně je vážně povedená.
(škoda, že jsem nějak přehlédla,když jste ji postovala, nebo si to možná jen nevybavuji a tady není "galerie" fotek.)
Ja som chcela byť stále mrňous. Dúfala som, že neprekročím 160 cm .Neskôr už som to prehodnotila a modlila sa aby to bolo aspoň 170, no a skončila som niekde medzi ![]()
Bude Vám, opravdu. Mně by ani nevadilo, že by mi byla delší, ale mám nejen nic moc kolena, ale i lýtka, tak mi končila v tom nejširším místě. Ale, když ji budou mít, tak ji koupím, zkrátit se dá vždy, bude-li třeba.
/opravila jsem jedno "kritické" slovo, zželelo se mi sama sebe /
Hele.. kup si burku a ztratíš všechny komplexy ![]()
![]()
nestraš, to se raději smířím sama se sebou.
Ta sukně fakt netrčí, důkaz.
Ty kalhoty jsou vážně povedené, už prohlížím Zaru :-).
Fotky vedia klamat takze tazko sudit, ale mam pocit ze by ste suknu mala mat vyssie v pase...hm
Ale to sa mi moze len zdat. Uznavam ale, ze netrci. Vzor je pekny. No ale ak sa v nej necitite tak skoda ju mat zbytocne doma. ![]()
Menší momentálně neměli (a ta by byla určitě ještě kratší), tato padá níž, ale je to jedno, protože je prostě sakra krátká. To bylo prostě fakt zatmění mozku a nervy z návalu před kabinkou.
No tak to potom nieje o com. Mensia a dlhsia by bola super. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.