Přesně. Byla jsem v Palladiu a evidentně se všechny dámy rozhodly zkoušet boty
. Zírala jsem, že tam jedou v klidu ve zkoušení bez ponožky, ehmm. Na odbyt šly hlavně boty zlaté a v tom mumraji jsem ty konkrétní ani neobjevila.
Co jste si dnes koupili/y?
asos.Kytky budou taky moje premiera.![]()
Ja vzory taky moc nemusim,ale tyhle a ty cerny(jsou v blbych dotazech)mne naprosto uchvatily.:-)
Hezka sukne.;-)
Fuj bez ponožek. No zlatý a stříbrný maj ve velkým. Tyhle byly ve slevě, už můžou bejt vybraný. Ale jestli se aspoň trochu osvědčí, vrátím se tam ještě pro zelený špičatý baleriny-pěkný na noze.
Díky, jdu ty druhé okouknout - snad najdu.
Koupilas tedy oboje?
ne!
tyhle se zelenym podkladem.Uz tak sem letos presahla limit na saty.Ja to nemam kde unosit.A kvuli jedny akci je to uz fakt rozmarilost.:-D
Chápu, "Limit na šaty", to je super výraz
.
edit: Píšem ako tatar. Pekné tričko, ale ja si ďalšiu pruhovanú vec kúpiť nemôžem
Chcela som sa opýtať, či neviete či biele tričká z COS presvitajú. Chcela by som si objednať, dnes je ešte doprava zdarma. A chcela by som aby nebolo veľmi obtiahnuté, myslíte že S by mohlo byť fajn? M by už bolo asi veľmi veľké si myslím. Zdá sa mi že COS má to číslovanie posunuté. Teda, že XS je normálne S
Řekla bych, že záleší kus od kusu. Např. tohle určitě neprosvítá, toto do V se mi zdálo tenčí, více jsem viděla podprsenku, ale žádná tragédie. Ovšem to "V" je větší, zkoušela jsem si S a bylo hodně, hodně volné, takže bych volila XS, zatímco to s kulatým výstřihem mám S a sedne. Otázka je, jak bude sedět v ramenou. Zdá se mi že, u COS se menší velikost vždy promítne hlavně v oblasti ramen (hrudníku) a zbytek se moc neliší. Jak jsem si koupila to proužkované (je to XS), tak v ramenou by bylo lepší S, ale to neměli. Možná poputuje zpět, stejně jako ta sukně.
V Cos byl nával a tak jsem si sukni zkusila v rychosti, zdála se mi o.k., ale teď doma koukám, že je pro mě šíleně krátká. Koukají mi celá kolena (což je pro mě dost nelichotivé) a vypadám jako selka a k mému věku je to tuplem průšvih. Úlet a zkoušení v rychlosti (jenže se mi tak líbil ten vzor)
, ještě že to jde vrátit.
Ďakujem veľmi pekne. Asi objednám jedno s výstrihom do V a jedno s okrúhlym výstrihom.
A sukňa je celkom pekná, teda vzor je pekný. Strih sa mi až tak nepáči. Ak by bola rovná a po kolená bola by fajn. Ja nemám rada áčkové sukne z trčavého materiálu. Mám vtedy pocit, že mi všetci vidia pod sukňu :D A hlavne ja už sukne nad kolená nenosím.(to ale nemyslím, že Vy by ste nemala) Ja sa tak necítim sa v tom príjemne. Ach tie Vaše nákupy narýchlo
Tričko je pekné.
Ta sukně netrčí, ale krátká tedy je
. Přísahám, že v kabince se zdála o.k. :-D.
Aha pardon. Na fotke to tak vyzerá. Nevadí, hlavne že ju môžete vrátiť :)
Přesně :-). Jaké pardon :-D. Tak jasně, je nabraná, není to hadr, tak máte v podstatě pravdu. Chtěla jsem ji jen trochu obhájit. Ale, jak jsem se doma viděla, málem mě šlehlo
.
![]()
No ja už som ponaučená, nad všetkým lamentujem. Oželela som aj pruhované šaty z COS pretože sa bojím že mi budú veľké. Možno až budú v zľave. Mám tam vyhliadnutú aj sukňu, tak možno na mňa počká. :D
Která sukně Vás zaujala? Jsem zvědavá ... :-)
Mně se líbí tahle, ale neviděla jsem ji. Až budu vracet tu "mini", půjdu tam vyzbrojena kódem výrobku.

Ta je super! Zkoušela jsem ji (ovšem neměli velikosti... - neděle není dobrá na nákupy v COS, jsou vyprodaní).
A keď objednáte z eshopu dá sa to vrátiť na predajni?
Ne, zboží se musí zaslat zpět poštou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.