Ty jsou krásnýýý! Mají je -ehm- i v černé? ![]()
edit: tak nemají... ale našla jsem tam jiný věci, už tam nepolezu! ![]()
Ty jsou krásnýýý! Mají je -ehm- i v černé? ![]()
edit: tak nemají... ale našla jsem tam jiný věci, už tam nepolezu! ![]()
Tak jsem si dnes zkoušela ty Vaše šaty. Jsou nádherné, úžasné, skvělý materiál, ale mně moc nelichotil střih rukávů, moc mi trčely, ale stejně na ně myslím :-).
A vyměnila jsem "mini" za "midi" a cítím se v ní mnohem lépe.

Zatím ne :-D, ale před nedávnem jsem zkoušela hodně podobné v černé a vypadaly fajn.
Hmm, asi musím zítra do centra.![]()
To každopádně :-D. A líbí se mi tam dvoje další, ale nemohu je najít na webu.
tuhle uz fakt nevracej:-) je suprova. u te prvni mi to bylo hned jasny;-)(bez ohledu na delku)
Díky. Vracet rozhodně nebudu. Mám z ní radost. :-)
Ta je moc pěkná.
Tmavě modrou kolektivní sukni ZOOT. whiskas Barva je ok, díky za tip.

K ní ulítlé boty.
Lněnou košili z M&S. Barva je ve skutečnosti hezčí.
Šaty LIndex.

Teď už jen potřebuju léto...
Člověk se na ně tři týdny těší, a pak je výsledek takový rozpačitý (na margo lesklého obličeje - vím o něm!)
to dela ta fotka z uhlu, mne prijde, ze sedi hezky
Konečně dorazila "kolektivní voňavka", mám radost. V mailu před odjezdem na dovolenou mi psali, že odesílají, žádná zpráva od pošty během toho týdne nepřišla, ale čekala tam na mě! opravdu moc příjemná vůně. Už se nepamatuju, kdo ji sem dal první, ale děkuju!

Pěkné brýle
to si vymenila moc dobre.:-)Tahle je o dost hezci.
jinx co to je za top, vypada to moc hezky!!
Ja nestihaaaam, ale konecne mam bryle a jsem spokojena, nakonec jsou vic do hranata a vyraznejsi, horni polovina cerna, spodni zelvovina, jsem nadsen :) 

Oboum dámám nové brýle moc sluší
.
Ty brýle jsou super a máš úžasnou kuchyni.
top je taky z COS
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.