Ta je krasna!
Co jste si dnes koupili/y?
Další roční permici do fitka, a to jsem si původně chtěla naordinovat pauzu a během léta běhat, jógu a poledance #StayRossGeller![]()
moje top tri aktivity plus teda ešte leziem.
A aby som nebola úplne mimo témy, včera som si kúpila turisticko-lezecké nohavice. Som z nich nadšená ![]()
Prosím o odkaz na nohavice ![]()
sú to Millet, len netuším, ktoré, keď prídem domov, skúsim sa pozrieť na nejaké označenie
Pěkná sukně. Taky jsem na ni koukala.
tak našla som v peňaženke lístok. Sú to: Millet LD PIERRA MENT
moje oblibena znacka. at slouzi.
koupila jsem si už asi před 14 dny sukni v Orsay, teď jde konečně nosit, mám ji teda delší, protože jsem menší a vypadám v ní trochu jako Manka, ale strašně dobře se nosí a je fajn. Jediný, co jí chybí k dokonalosti, jsou kapsy. Tak myslim dzizisketa tuhle psala u debaty u tý kolektivní sukně ze zootu psala, že by potřebovala červenou...

Ja ji mám taky! A říkám ji maková panenka![]()
já taky, vona fakt taková je :-D
očekávám od Můry příspěvěk na zelený boty!!!![]()
![]()
![]()

Že bych je taky prubla?![]()
takže to VY jste mi je vykoupila!! ![]()
![]()
stravila jsem pul hodiny v nakupaku a nic se mi nelibilo, vsechny kosilove saty byly prilis kratke, jedine, co se mi libili trochu prosvitaji a nevim uplne, co s tou sukni teda, mam ji az na zem a saty pod kolena (hlavne bych to nenosila takto podkasane).

Pěkný šaty, ty už sem někde viděla..
vemeš si je v neděli? ![]()
Tyhle šaty jsem si dneska nekoupila. Protože opravdu nikdo na celém světě by v nich nemohl vypadat příšerněji, než já..
A to se mi tak líbily :(

vcera jsem byla ma nakupech a zkousela si snad desatery podobne saty-ve vsech jsem vypadala naprosto priserne![]()
Odkud ta sukně prosím?
Esprit
Já bych v nich vypadala jako ve vězeňském mundůru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.