Já mám nepříjemný asociace když vidím ty pruhy
Co jste si dnes koupili/y?
žejo, já vidím Hrzánovou v Díky za každé nové ráno :-D
vemeš si je v neděli? ![]()
ne, nemám k nim ty boty :-D
Stylizace do děvčete z Dachau, ano))
já si teda taky myslím, že nemusíte litovat těch šatů. pruhy a barevná kombinace i na mně působí tím jedním nesprávným způsobem :) a ta kapsa na prsou taky nic moc. najdete hezčí.
V pondělí dorazila zásilka z HaM, teprv dnes jsem se k ní dostala. Lněná košile je fajn, vzala jsem si M a sedí dobře, je trochu volnější a delší. Lněné triko taky ok, minulý rok jsem je kupovala v Promod a ty maj širší střih. Takže já jsem spokojená a určitě vracet nebudu.
K Nunui plavkám

Ty sou pěkný a kde, prosím?
Asos
Děkuju
Prišla sukňa a tričká. Sukňa je superultramegaboží ![]()
Trička tiež :D
Ta modrá COS? Včera mi ji chválily dvě slečny. ![]()
Áno áno. Fakt je super, len ešte musím popracovať nad uviazaním :D
Nosím ji dost ležérně, triko a kecky. Ale už jsem k ní měla i bílou košili a špičaté baleríny a taky to vypadalo dobře. Tak pak pošlete i vy nějaké inspirační foto.
No práve, hodí takmer ku všetkému. Fakt dobrý kup. Budem sa snažiť prispieť aj fotkou :)
Koupila jsdm si dvě pravé boty. 37 a 38. Tak dlouho jsem tam přehazovala čísla, až jsem vložila do krabice dvě stejné boty. Ach jo. Abych tammzítra jela znova.
to je zvláštní, že si toho prodavačka nevšimla, vždycky je porovnávají před zaplacením ![]()
Tohle prodavačka nekontrolovala. Bylo to v Globusu. A já používám pípák a pak jdu hned zaplatit. Prodavačku vůbec nevidím.
Dneska jsem si málem koupila tyhle sandály. Nakonec jsem je nevzala, protože jsem se nedokázala rozhodnout, jestli se mi líbí nebo nelíbí. ![]()
Pak jsem se rozhodovala nad Tomskama, ale to ortopedická podpora pod klenbou mi tam vysloveně vadila.
Pak jsem si zkoušela ze zoufalství dalších asi 8-10 párů různých bot a - nic. Vypadá to, že už si nikdy žádné boty asi nekoupím.
tyhle boty, kdyby někdo chtěl, mají je ve spoustě barev
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.