Já furt čekám, že se na stará kolena dám na kouření, a pak se mi to bude hodit na cigaretu.
Co jste si dnes koupili/y?
![]()
Díky, za pár šupů z Asosu, materiál Lyocell, nemám zkušenost, doufám, že z auta nevylezu jak vytažená krávě z držky s prominutím![]()
Lyocel je příjemný na nošení, ale že by se nemačkal, to se říct nedá.
Jo, teď jste mě přesvědčila, že je to naprosto OK!!!![]()
Holt mastnou tyčí na stojáka, doufám, že mě někdo nepustí sednout!
Už sem to tu psala, lyocel, když je kvalitní, tak se taky nemačká. Hlavně je teda poměrně příjemnej..
Za 50 ecek muze kvalita prekvapit leda prijemne zrejme![]()
druhý Juicy Shaker od Lancome. Barva hezká a dlouho držící ![]()
No..tak snad ![]()
Další Bourjois Rouge edition velvet. Devítku. Happy nude year. Odstín je tělový s nádechem do oranžova. Takový jsem už dlouho hledala.
Ja mam novou desitku a (myslim sedmicku?- taky nejaku Nude v nazvu) a jeste planuju i tu vasi devitku. A jeste chci zkusit ten Lancome. A jeste planuju setrit a nehromadit veci. Vemte mi nekdo penezenku...
Ja mam novou desitku a (myslim sedmicku?- taky nejaku Nude v nazvu) a jeste planuju i tu vasi devitku. A jeste chci zkusit ten Lancome. A jeste planuju setrit a nehromadit veci. Vemte mi nekdo penezenku...
...vemte mi někdo peněženku...
Nemalujte čerta na zeď!
Další roční permici do fitka, a to jsem si původně chtěla naordinovat pauzu a během léta běhat, jógu a poledance #StayRossGeller![]()
Ja uz permici nekoupila, zacala jsem s jogou (uz skoro dva mesice, ehm) a zacatkem tydne jsem se divala na kurzy poledance v okoli. Ale jeste vaham, nevim, zda bych to dala. Tak pak dejte echo, jake to je.
Jo a behat jsem prestala kvuli kotniku, ale zacala jsem chodit na rychle dlouhe prochazky. Jenze ja narozdil od vas potrebuju i zhubnout.
No nedám echo, páč já jak mám někam permici, tak tam chodim denně, aby se mi to rentovalo, že. Čili pole dance už se mi nevejde do rozvrhu![]()
Plášť je krásny.
dzizisketa ja mám zas krivý zub. Ale tá cigareta musí byt v dlhej špičke.
Ja zas chodím pravidelne na pilates a trenerka si má da vždy blízko seba cepuje a cepuje. Tak na oplátku jej rozosmievam tím, ked je potreba sa sústrediť a okomentujem niečo . Napríkladm ked máme pomáááličky v ľahu na chrbte dať vystreté nohy bez pomoci rúk ťahom nad hlavu. Tak vždy heknem a poviem že sa musím odraziť a potom rýchlo hore. A už to neurobí nikto na prvý krát, bo sa rehnia.
Je tam fajn.
A tiež nebehám, ale rýchlo chodím. Pomaly nemožem, Elza sa potom nudí.
koupila jsem si už asi před 14 dny sukni v Orsay, teď jde konečně nosit, mám ji teda delší, protože jsem menší a vypadám v ní trochu jako Manka, ale strašně dobře se nosí a je fajn. Jediný, co jí chybí k dokonalosti, jsou kapsy. Tak myslim dzizisketa tuhle psala u debaty u tý kolektivní sukně ze zootu psala, že by potřebovala červenou...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.