šaty dobrý, ale hodně se mi líbí ty pantofle. nevšimla jste si, jestli jsou taky lindexový?
Co jste si dnes koupili/y?
Zial netusim,odkial su tie topanky.Nemyslim si,ze Lindex predava obuv takehoto typu.
moc díky! myslela jsem si, že to asi nebude jejich... škoda
šaty dobrý, ale hodně se mi líbí ty pantofle. nevšimla jste si, jestli jsou taky lindexový?

Vagabond Ivy???
jééé, díky moc! ty jsou hodně podobný, omrknu je ![]()
Tak já tu výdrž dneska znovu otestuju jako normální člověk a napíšu, jinak na sebe kolíbský liju po hektolitrech...
Ty se mi moc líbí, asi bych je potřebovala... Co je to za materiál? Na eshopu jsem je teda vůbec nenašla:(
Kúpila som si sukňu podobnú tejto, v dĺžke do polky lýtok a už som ju stihla vyhlásiť za kup roku. Je fakt strašne príjemná na nosenie, a navzdory materiálu (obyč bavlna) sa moc nemačká. Pôvodne som chcela zo zootu, skade je aj fotka, ale naživo ma sklamala. Tá moja je zo silnejšieho materiálu, lepšie ušitá a ani nestála toľko... uvažujem vrátiť sa po ňu v inej farbe, mali ešte čiernu.

Moc pěkná. Odkud?
Sukni z MaS. Cítím se lehce provinile
, ale je krásná a úžasně lehoučká. A má kapsy!
Calliope.. je to síce taký handrošop (myslím že to patrí pod Terranovu), ale z času na čas sa tam dajú nájsť prekvapivo dobré veci.
Pěkná a líbí se mi i ty boty z produktové fotky
.
Díky. Ten obchod vůbec neznám.
Byla jsem v Cos-u a měla na sobě modré šaty. Domů jsem si odnesla další dvoje modré. Měla bych si zablokovat kartu ![]()
55% lyocell,45% viskoza.Ja som ich pozerala už v pondelok v predajni,no nemali moju veľkosť,tá jediná nebola. Včera som šla okolo a mala som šťastie-zostali len jedny jediné a to v mojej veľkosti.Takže som neváhala ![]()
Vitaj v klube
Šiat nikdy nie je dosť.
To já vím, ale šatna přetéká a ani ramínka už nestačí. Vidím to na čistku :-)
Takze muzu na prebytky poslat svou adresu? ![]()
Píšu si vás na seznam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.