Nevím, kde se zeptat, zkusím tady :) Máte prosím někdo zkušenost s botami Marco Tozzi? Ráda bych sem brzo přispěla s fotkou mých nových bot, jen váhám mezi velikostí 40 a 41, nejradši bych si je někde zkusila, ale v obchodech je nemůžu najít. Díky moc :)
Co jste si dnes koupili/y?
jestli jsou z eobuv, tak doporučuju se předem zeptat mailem - oni ti změřej stélku třeba dvou velikostí, co si poprosíš; fakt super servis a vždy to sedělo! ![]()
Díky moc, teď přemýšlím, proč mě tak jednoduché řešení nenapadlo :D
Šatičky pro zřítelnici

a pantofle pro mě

S koženými jen ty nejlepší! A měla jsem od něj i kozačky
Koženkové jsem ale nezkoušela.
Taky se mi líbí. Naštěstí by se mi v nich nechtělo chodit![]()
krása, to už se mi dlouho nestalo, že by stačilo jen pomyslet. Děkuji.
![]()
tenhle lanvin mi taky voní, mně to přijde jako čerstvě vypraný prádlo s nějakou aviváží (ale ne taková ta prádlová čistota, ale taky mi je to příjemný. ) Jenže už jsem ho měla strašně mockrát, možná zkusím sehnat tu vaši Niveu (švagrová má sestru v Německu, tak až sem třeba pojede). Anebo ten Nil, voněla mi i ta druhá zelená (un jardin sur le toit), přišlo mi to jak v prodejnách Salamanderu, ale ten Nil je asi lepší
Un Jardin sur le toit se mi sice ze všech zahrad líbí nejméně kvůli zelenému jablku, ale zaujala mě tam ta asociace s vůní v prodejnách Salamanderu. Tu totiž cítím u Kelly Caleche EdT a připisovala jsem to spojení růže s kůží. Ale už jsem se o tom bavila kdysi v jiné diskusi a je vysoce pravděpodobné, že Ellena vytvářel pro Salamander interiérový parfém, takže podobnost je nabíledni.
Pod vlivem místních parfémových diskuzí jsem si objednala asi 15 testerů vůní, které se mi popisem a hodnocením zalíbily. A už teď trnu, co budu dělat, když se mi jich bude líbit několik... Doteď jsem utrácela jen za hadry a boty...
Pod vlivem místních parfémových diskuzí jsem si objednala asi 15 testerů vůní, které se mi popisem a hodnocením zalíbily. A už teď trnu, co budu dělat, když se mi jich bude líbit několik... Doteď jsem utrácela jen za hadry a boty...
No, co bys dělala ...? Místo odstřiků pořídíš pár flakónů ... a pak pár dalších ... ![]()
No toho se právě děsím! A v čem pak budu chodit?? Ale strašně se už na ty vůně těším:)
Jak já Ti rozumím. Než jsem před pár lety vlezla na parfémový web, tak jsem si vystačila s jednou vůní i pár let. Kde jsou ty časy ...![]()
Jj, dlouhá léta jsem nosila jen Hugo Boss Woman na zimu (pak ji ale předělalai a přestala mi vonět) a Mschino I love love na léto (z té jsem už nějak "vyrostla", ne že by mi nevoněla, ale už mi nestačí, věnovala jsem ji dceři). A teď hledám něco nového a už se mi to jaksi začíná hromadit...
Ale abych nebyla mimo téma, za posledních 14 dní jsem si ještě koupila:
Sukni Esprit - úžasná, nosila bych ji furt
pantofle Birkenstock Gizeh
sukni

... rada bych rekla, ze tady na me vsichni/vsechny maji spatny vliv, ale cestne musim priznat, ze tohle na nikoho svest nemuzu... ![]()

Dobrý název:)
... Mark Buxton si umi vybrat jmeno parfemu, treba - Devil In Disguise, Emotional Rescue, Sexual Healing....![]()
dobrej tip, díky, já už jsem se po tom několikrát pídila, co by to v tom salamanderu mohlo být a marně, tak vyzkouším. Mně z těch zahrad nejmíň voní Monsieur Li.
Ta se mi napoprvé také příliš nelíbila, ale nakonec si mě získala natolik, že letošní léto spotřebovávám stovkový flakón.
No hned jak jsem to dopsala,tak jsem prihodila vzorek do košíku :-)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.