Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline truev
6 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:26

Nevím, kde se zeptat, zkusím tady :) Máte prosím někdo zkušenost s botami Marco Tozzi? Ráda bych sem brzo přispěla s fotkou mých nových bot, jen váhám mezi velikostí 40 a 41, nejradši bych si je někde zkusila, ale v obchodech je nemůžu najít. Díky moc :)

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:28
Reakce na truev:

jestli jsou z eobuv, tak doporučuju se předem zeptat mailem - oni ti změřej stélku třeba dvou velikostí, co si poprosíš; fakt super servis a vždy to sedělo!

Offline truev
6 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:33
Reakce na RoSa:

Díky moc, teď přemýšlím, proč mě tak jednoduché řešení nenapadlo :D

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. června 2017 21:06

Šatičky pro zřítelnici 

a pantofle pro mě 

Offline Korsičanka blogger
13491 příspěvků moje polička 03. června 2017 21:10
Reakce na truev:

S koženými jen ty nejlepší! A měla jsem od něj i kozačky Koženkové jsem ale nezkoušela.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 03. června 2017 21:33
Reakce na whiskas:

Taky se mi líbí. Naštěstí by se mi v nich nechtělo chodit

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. června 2017 23:41
Reakce na slniecko:

krása, to už se mi dlouho nestalo, že by stačilo jen pomyslet. Děkuji.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 03. června 2017 23:43
Reakce na whiskas:

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 04. června 2017 08:18
Reakce na Potrefenáhusa:

tenhle lanvin mi taky voní, mně to přijde jako čerstvě vypraný prádlo s nějakou aviváží (ale ne taková ta prádlová čistota, ale taky mi je to příjemný. ) Jenže už jsem ho měla strašně mockrát, možná zkusím sehnat tu vaši Niveu (švagrová má sestru v Německu, tak až sem třeba pojede). Anebo ten Nil, voněla mi i ta druhá zelená (un jardin sur le toit), přišlo mi to jak v prodejnách Salamanderu, ale ten Nil je asi lepší

Un Jardin sur le toit se mi sice ze všech zahrad líbí nejméně kvůli zelenému jablku, ale zaujala mě tam ta asociace s vůní v prodejnách Salamanderu. Tu totiž cítím u Kelly Caleche EdT a připisovala jsem to spojení růže s kůží. Ale už jsem se o tom bavila kdysi v jiné diskusi a je vysoce pravděpodobné, že Ellena vytvářel pro Salamander interiérový parfém, takže podobnost je nabíledni.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 09:24

Pod vlivem místních parfémových diskuzí jsem si objednala asi 15 testerů vůní, které se mi popisem a hodnocením zalíbily. A už teď trnu, co budu dělat, když se mi jich bude líbit několik... Doteď jsem utrácela jen za hadry a boty...

Offline wiv
181 příspěvků moje polička 04. června 2017 09:34
Reakce na Camp_L:

Pod vlivem místních parfémových diskuzí jsem si objednala asi 15 testerů vůní, které se mi popisem a hodnocením zalíbily. A už teď trnu, co budu dělat, když se mi jich bude líbit několik... Doteď jsem utrácela jen za hadry a boty...

No, co bys dělala ...? Místo odstřiků pořídíš pár flakónů ... a pak pár dalších ... 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 09:40
Reakce na wiv:

No toho se právě děsím! A v čem pak budu chodit?? Ale strašně se už na ty vůně těším:)

Offline wiv
181 příspěvků moje polička 04. června 2017 09:45
Reakce na Camp_L:

Jak já Ti rozumím. Než jsem před pár lety vlezla na parfémový web, tak jsem si vystačila s jednou vůní i pár let. Kde jsou ty časy ...

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 09:58
Reakce na wiv:

Jj, dlouhá léta jsem nosila jen Hugo Boss Woman na zimu (pak ji ale předělalai a přestala mi vonět) a Mschino I love love na léto (z té jsem už nějak "vyrostla", ne že by mi nevoněla, ale už mi nestačí, věnovala jsem ji dceři). A teď hledám něco nového a už se mi to jaksi začíná hromadit...

Ale abych nebyla mimo téma, za posledních 14 dní jsem si ještě koupila:

Sukni Esprit - úžasná, nosila bych ji furt

pantofle Birkenstock Gizeh

sukni 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 04. června 2017 10:39

... rada bych rekla, ze tady na me vsichni/vsechny maji spatny vliv, ale cestne musim priznat, ze tohle na nikoho svest nemuzu... 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 10:45
Reakce na euridike:

Dobrý název:)

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 04. června 2017 10:55
Reakce na Camp_L:

... Mark Buxton si umi vybrat jmeno parfemu, treba - Devil In Disguise, Emotional Rescue, Sexual Healing....

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. června 2017 11:47
Reakce na Fleur:

dobrej tip, díky, já už jsem se po tom několikrát pídila, co by to v tom salamanderu mohlo být a marně, tak vyzkouším. Mně z těch zahrad nejmíň voní Monsieur Li.

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 04. června 2017 12:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Ta se mi napoprvé také příliš nelíbila, ale nakonec si mě získala natolik, že letošní léto spotřebovávám stovkový flakón.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. června 2017 12:32
Reakce na Fleur:

No hned jak jsem to dopsala,tak jsem prihodila vzorek do košíku :-)))