Dosel cerny lak. Ano, prvni boty delaji z noh ploutve, ale to jsem vedela, na netu je dost fotek techto bot, nektere docela odstrasujici, ale mne nevadi.
Co jste si dnes koupili/y?
Vím, mám se soustředit na lak, ale TY boty, první i druhé, ty boty!!! A samozřejmě chválím kabelku. Takže jo, bezvadný lak ![]()
.
Škoda, že tady není hadrový bazar ...
.
Ha ha, jo boty, ehm lak, si uzivam
diky
Myslim, zle ten dojem 'ploutve' je úhlem focení, že to tak ve skutečnosti nepůsobí. Jinak lak, boty i ostatní pěkné
Jo jo, uzky je tedy taky nemam, ale co uz. Diky.
Boty úžasné, hlavne tie prvé. Môžem sa opýtať, odkiaľ?
Tyjo, zrovna sem tu dumala nad tím, že já bych tu svou tlapu do takhle úzkých bot teda nenacpala (jinak bych asi měla touhu ty první vlastnit) - podle mě moc hezký nohy!
Diky. Maji i v jinych barvach a ty jsou levnejsi.
https://www.net-a-porter.com/cz/en/product/893583/ATP_Atelier/rosa-cutout-metallic-leather-slides
Myslite? Ja nemam uzkou nohu, to vidam na fotkach casto mnohem uzsi, ale je pravda, ze u tech bot maji malicky uz trochu tendenci presahovat, na hodne sirokou nohu tedy nebudou. Nohy - no, tak tyhle fotky zhora urcite smachlujou vic nez z podhledu ![]()
Vďaka.
No, úzký nohy já docela ostatním závidím, já mám takovou krátkou širokou medvědí tlapu (a vysokej nárt jako bonus
)
Ten popis
no jo, ja mam zase siroky kotniky. Nozku zuzujici se do utleho kotniku bych brala, ale smula.
Jo, člověk by chtěl, co nemá, úzkej kotníček bych brala taky (nevlastním) ![]()
Díky! Tak já budu pátrat...
další žabky... ![]()
(kdo to sem dával info s tou fotkou, že si je kupoval na zootu?! má mě na svědomí, zase... dám si zákaz vstupu do tohodle vlákna!
)
![]()
Jsou nádherný, kdybych neměla podobné, asi vyměknu...![]()
mno... já mám žabek asi tak padesátsedm párů, takže pravděpodobnost, že nějaký podobný se tady najdou, je téměř tutovka! ![]()
edit: a končim s tímhle vláknem, FAKTICKY!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.