Žirafu jsme ještě nedávno měli na chalupě. Pak ale začala ucházet, takže si ji moje děti už moc neužily.
Co jste si dnes koupili/y?
Noční běs se stejně musel inspirovat u bulíků :) Mají stejný "boční" pohled.
Nevím, kam s tím. tak jestli jsme si dneska koupily lodičky, tak se mrkněte, jak se dělají.
Možná jsou to ty lodičky Catherinne ...![]()
https://www.facebook.com/sueltalocom/videos/616126591926505/
same bombasticke veci jako navyseni jistice, vodeodolne dvere a vstupni dvere a betonovou sterku. Chci kabelku a boty.
Ale kabelky a boty odcházejí, byty zůstávají... Já jsem jednu z našich domácností budovala před jedenácti lety a zrovna jsem včera říkala manželovi, že bych na ní neměnila nic... Fakt vůbec nic. Dodnes si pamatuju, jak jsme seděli a říkali si: opravdu potřebujeme tuhle masivní dubovou podlahu? Opravdu potřebujeme na míru dělané dubové dveře? A opravdu potřebujeme... Jsem ráda, že jsme to udělali.
To si koupis potom do novy satny
Tak to je super, toho bych jednou chtela docilit. Uz nekolik let o tom usilovne premyslim, ale zatim se nemam kde realizovat
Ale tesi me, ze to opravdu jde.
Tehdy to bylo trochu psycho, já jsem náročný zákazník, dělala jsem stavební dozor, vyhazovala řemeslníky, nechávala dělat věci tak dlouho, dokud jsem nebyla spokojená...
, ale dosáhla jsem svého
.
jj, to si rikam taky, satnu, jak pise Setare mit nebudu, prostor, ktery se pro ni nabizel jsem se rozhodla vyuzit jinak, ale taky jsem si polozila otazku, zda opravdu potrebuju takovou skrin... a to jsem dostala slevu
ale taky si rikam, ze nebudu litovat, ze to za to stoji. Jakou mate podlahu? Ja uz tam mam navezene parkety, dubove, necham si je poskladat do klasickeho stromecku.
Sadu akvarelových barev české výroby, už jsem o nich přemýšlela přes půl roku... Aktuální skoro došly a špatně se do nich shání nové odstíny, nemají je všude.

to mi pripomnelo, ze zrovna v pondeli se tam s jednou externi firmou objevil necekany problem a byli sama vyhybava odpoved a nevim a nevim a pani si musi rict, jak to chce. No tak si pani rekla
pani chce vedet, v cem spociva presne ten problem, chce navrh reseni, popr. vyriantne, kolik to bude stat navic a kdo to zaplati, protoze pani to nebude. No vzali to na sebe, ale je to vycerpavajici a nijak me to netesi. Ale zitra zacnou, skluz dva dny, to porad jeste jde.
My máme opravdu masivní dubová prkna, 4 cm tlustá, 30 cm široká, napuštěná směsí olejů a včelího vosku... Stárne si do krásy :-). A na ní moderní nábytek. Vlastně jeden úlet jsme v tom bytě měli. Sedačku Kartell, údajně zátěžová, vhodná i do veřejných prostor, bank... Tak ta odešla tak rychle, že by se i sedačky z Aska divily...
. Za ty prachy už nikdy.
ty uterky jsou super! mas je na utirani nadobi nebo jen na ozdobu? :) ja mam asi dve sady stylovych barevnych, ale bojim se je pouzivat, protoze jsem hrozny prase a uterkou utiram uplne vsechno (treba vcera jsem ji omylem namocila do stavy z cerveny repy), takze ty hezky stylovy mam uklizeny a pouzivam takovy obycejny bily z ikea :/
Dva dni, to ještě jde... Já tehdy měla přesně stanovený den, do kdy to musí být hotové, protože jsem musela opustit předchozí byt. Stihla jsem to, ale byla jsem totálně vyčerpaná, manžel byl v cizině, dítě jsem odvezla k babičce a sama si vzala hotel, protože jsem tam vůbec nebyla schopná jít spát sama... No nic, stálo to za to
.
Já dnes šaty - na léto na lítačku, na koupák, na hřiště, na dovolenou... Je to na mě trochu divočina (ty cípy dole), vězšinou nosím jednodušší věci, ale jsou moc příjemný, tak jsem to riskla. Jsem teda aspoň o 15cm kratší, než modelka, takže je mám delší.

Jo,ja to používám a Taky na vsechno, pocitam s dírou nejpozději do 14 dni.
Hadici na zahradu, akorát že doma jsme zjistili, že potřebujeme ještě asi 10m, aby dosáhla až na konec. A to jsem tam šla s představou, že do pětistovky, jasně.. Tak jsem zcela jasně zaplatila asi 1600,-, ale je to s namotávacím vozíčkem.
voděodolné dveře? koupila jsi byt v Lahovicích? :-)
jo, tak s pevnym terminem na stehovani je to stres jeste vetsi, to ja nastesti nemusim resit a proste "az to bude, tak to bude". Vsem, co na tom pracuji ale samozrejme rikam pravy opak, to je jasne
no ta podlaha, to musi byt nadhera!
K céčkovým transfúzím: na pleť nevím jestli pomohly, ale spíš celkově nakoply organismus. Nechytila jsem žádnou infektci, přestože doma všichni na podzim leželi s chřipkou. Doktor mi říkal, že u infúzí se dostane céčko do krevní plazmy, ústní podáváním takového efektu nedosáhnete. /říkal doktor/ Potom znám lidi, které i ústní podávání vysokých dávek céčka postavilo na nohy /třeba u známé s boreliozou/. Jen u toho nitrožilního podávání to chce více dávek. Já jsem cítila zlepšení až cca po osmé infuzi. Na pleť a růst vlasů by určitě pomohl vitamín B. Taky se dají podstoupit infuze C+B+Chondroitin. U toho ústního podávání Béčka pozor na ukočírování chutí. Přibírá se po něm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.