Mně je dneska taky dovezli a seděj mi perfektně.
Dírku bych se nebála udělat další, místo tam je. Myslím, že tím by se to mohlo vyřešit = zvedne to ten pás kůže vejš na nárt.
No a nebo vrátit...
Mně je dneska taky dovezli a seděj mi perfektně.
Dírku bych se nebála udělat další, místo tam je. Myslím, že tím by se to mohlo vyřešit = zvedne to ten pás kůže vejš na nárt.
No a nebo vrátit...
Vrácení bych se právě chtěla vyhnout, no. Jdu to zkusit nějak napolohovat.
![]()
Šmarjápano, proč říkáte takovýhle věci?
Už jak dlouho slintám nad Metropolis, pořád si říkám "nesmíš, nesmíš, šetři na rekonstrukci, mysli na děti..." a vy teď přijdete se slevou![]()
Dorazila komoda, už len zoskladať... a k tomu knihy z e-shopu, ako na zavolanie, po dnešnej nie moc úspešnej skúške sa budem potrebovať odreagovať ![]()

Zatím jsem nekoupila nic, ale tohle mě fakt pobavilo![]()
![]()
cococo co jako? ![]()
Jako dalsi zabky! :-)
Hahaha, no k vode, ne?
A se slevou, neber to!
Vy si tady z toho utahujete, ale mně ta kabelka přijde tak vtipná, že ji trochu chci! A navíc, koncem měsíce letím k moři a rozhodla jsem se tentokrát nekupovat odbavený zavazadlo, to se každej cm počítá, kéž by se takhle vyfukovat dalo všecko.. :D
Tak jestli si ji koupis, tak chci recenzi!
Ale asi se do ni vejde malo veci, ty nafouknuty steny budou asi dost tlusty, haha. Mozna teda upustit vzduch podle potreby. A dodavaji to i se sadou k zalepeni??? Same otazky...
Tak akorát je otázka, jestli by vás odbavený zavazadlo nevyšlo levněji, než ta nafukovací kabelka:) Jako mně přijde docela vtipná, akorát že je fakt z PVC, tak mám pocit, že to bude naživo vypadat jak rukávek na koupání:)
To je ovšem dobrá poznámka toto, bych ve vlastním zájmu asi musela zrevidovat svůj standardní obsah kabelky, obzvlášť ten kovovej pilníček na nehty by byl riskantní...
No jen tak zkusmo jsem to prověřila a za jednu nafukovací Furlu bych si mohla pořídit přesně 3,5 kufru tam i zpět. :D
![]()
Asi tak 15 rokov dozadu, keď som bola ešte na základnej škole mala spolužiačka nafukovací batoh, podobný ako na obrázku, a ako sme jej ho všetci závideli. Dokonca ho aj požičiavala na víkend domov. ![]()
A keďže čakám na zľavy tak neprispejem oblečením. Kúpila som si tyč ![]()

To je tyč na činkový kotouče, hrazda mezi dveře nebo nějaká záhadná součástka?? Osobní zbraň??![]()
Tyč na kotúče ![]()
Vraždu medzi dvere mam ale potrebujem takú čo visí zo stropu, len som zatiaľ nevidela žiadnu poriadnu
já bych si nejraději koupila domů celou tělocvičnu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.