Paci sa mi tato sukna v HM. Lamentujem nad veľkosťou, na predajni ju nemaju. Neviem či objednať 34 alebo 32. V Zare mam 34, v Mangu 34, v Cos 34. Tak asi 34 čo? Vobec netusim ako to ma Hm s číslovaním.

Paci sa mi tato sukna v HM. Lamentujem nad veľkosťou, na predajni ju nemaju. Neviem či objednať 34 alebo 32. V Zare mam 34, v Mangu 34, v Cos 34. Tak asi 34 čo? Vobec netusim ako to ma Hm s číslovaním.

Mně přijdou ty hnědé Vagabondy univerzální, k letním věcem se mi hodí víc než černá barva. Vlastně mám už třetí sandály na podopatku v této hnědé barvě. A koupila jsem je v Humanicu.
Přesně, když se to vyprodá, není onen kus člověku souzen
. Mně vyprodali kalhoty ....
Díky. Viděla jsem je na Vás a moc se mi ta kombinace líbila. ![]()
však si dělám legraci :-) já už si je zkoušela v Barce a nechala sem je tam, tak mi opravdu nejsou souzený.
kdy bude ta druhá vlna slev?
jo měla jsem tam vybraný asi patery šaty a taky ani jedny v Sale.....
Mně se zdá velikost 34 v H&M menší než 34 v COS.
To s tou druhou vlnou netuším, viem že v zimnom výpredaji zlacnili ešte pred koncom dodatočne uz zľavnené veci a pridali do zliav aj nové veci.
okey, počkám :-)
No tak mam sukňu co mala nedávno na sebe Nellie a je to 34 a je menšia než 34 v Zare. Ale vrchné oblečenie ma Cos vo veľ.34 vacsie ako Zara. Čert aby sa v tom vyznal. Takže HM 36?
HM mi přijde, že má některý věci větší, ale ne všechny, objednala bych běžný svoje číslo, tu 34, jestli ji máte víceméně i jinde
Došla objednávka z COS, jsem moc spokojená, jen budu muset vyměnit tu světlou sukni za menší.

krása! za jak dlouho to došlo?
Rychlovka, objednávala jsem v úterý ( ale bydlím v UK, nevím, jak to dlouho trvá v ČR ).
ajo, Royal mail bude asi rychlejší než česká pošta ![]()
Pekný nakup. Zvažovala som tu košeľu ale zhodnotila som že to uviazanie by na mne nevyzeralo dobre. Na vás ale určite bude.
A nevozí to dpd?
hezky nakup.![]()
Vozí.
Té košile jsem se taky trochu bála, ale myslím, že oblečená vypadá vážně hezky. Jen budu muset vychytat zapínání na zip na zádech, dneska jsem si do něj přiskřípla vlasy.
Aha tak ona je na zips?
Ja som sa bála, že to uviazanie bude na mňa mohutné. Predsa len ste vyššia a ja som nízka a útla.
Teším sa na outfit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.