Já dnes dva topy pod sako. Což mi připomíná, že bych si měla koupit i nové sako....
Koukám, že obrázek má asi mizerné rozlišení, ale nemám sílu na tom cokoli měnit:)

Já dnes dva topy pod sako. Což mi připomíná, že bych si měla koupit i nové sako....
Koukám, že obrázek má asi mizerné rozlišení, ale nemám sílu na tom cokoli měnit:)

Ale to je ozaj pekná sukňa
No ja by som vzala podobnú z Cos(Ty co kúpila emerald) ale tá z HM je ľanová a na leto by sa mi hodila. A v zľave. Len neviem ako to bude s kvalitou.
Ta COS je opravdu ze silnějšího, trochu klouzavého materiálu, zase aspoň drží tvar. Uvidíme do jakých teplot ji snesu.
Mne sa práve materiál páči. Ľan môžem, krčivosť nevadí.
Ja mam podobnú modrú z Cos a dnes ju mam na sebe. Príjemný materiál. Ja som chcela ale niečo na venčenie so psom alebo len na také vybehnutie v platenkach a tričku.
Já mám v Zaře, Mangu a HM spodky stejnou velikost.
ta světlá sukně se mi moc líbí ![]()
No....pôvodne som sa bola len najesť...potom som si spomenula, že potrebujem odličovacie tampóny a deodorant.
Na druhej strane ale, dopadlo to podstatne lepšie ako včera, keď som išl po tie odličováky a deo a prišla len s vlasovým sprajeom od Syossu
.

měli slevu na fenjal? :-D
Tuhle jsem se v poradně ptala, jestli si mám jako kabinový zavazadlo koupit kufr nebo batoh, tohle je výsledek. Samou chválu jsem na něj četla, tak doufám, že se osvědčí! Dneska pro něj jdu a o víkendu budu testovat, co všechno do něj zvládnu nacpat.

Keby aspoň to!!! Mala by som výhovorku!
Nie, len tie minibalenia mi k tomu šupli...
Super! Mám ho v plánu zakoupit taky, tak dejte vědět, jak jste spokojená.
Nedávno jsem v HaM kupovala lněnou košili a je dobrá. Nosím ji často.
Já se vecpu... CabinZero jsem si pořídila před pár lety a byl to super kup. Je fakt prostorný, dobře se nosí a vypadá pořád jako nový (nepoužívám ho jen na cestování letadlem, takže dostává docela zabrat).
Neee, 34. Chtěla jsem říci, že 32 už by mohla být malá.
Super, díky. Já jsem pro něj v podstatě rozhodnutá. Určitě ho upotřebím a líbí se mi i vzhledově. Ještě nevím barvu, ale asi Kinsale green.
Našla jsem si ji a je fakt pěkná... Sama ho mám (asi) v original grey a líbí se mi pořád moc.
Já byla omrknout barvy na Křenové v Bagalio (hned u zastávky Masná), nemají tam teda vystavený úplně všechny, ale zrovna Kinsale green tam minulej týden byla stopro. :) Docela mi to pomohlo v rozhodování, přes e-shop jsem si tou mou Orange chill nebyla vůbec jistá, ale naživo se mi líbila moc. Ještě přemýšlím, jestli si nedokoupit i ty Cube organizéry dovnitř, ale to už je možná rozmařilost...
Noo tak 32 to už nieje pre mňa.
Ale sukňu som prehodnotila, asi budú nohavice :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.