Diky, hned jsem poslala odkaz kamaradce footfetishistce, ta z nich uplne slintala :)))
Co jste si dnes koupili/y?
A nemohla by si ich odfotiť na nohe? Veľmi by ma to zaujímalo :)
Jako malba na zed? By se mi hodilo kolem kleci, aby to bylo omyvatelny. Zas se bojim, ze ta zed pak nedejcha... (myslim v mym vlhkym intetieru, za linkou to bude OK)
Ano na zed.
prosím vás, čo máte tie COS cocoon šaty: nosíte to do čistiarne? A velkost sedí tak nejak bežne? Mám ich v košíku v eshope, tak potrebujem poradit...díky!
Na místní doporučení jsem je vyprala na 30 a v pohodě. Normálně mám vršek vel.38, ale tady mě to pnulo přes prsa, takže jsem vzala 40.
Uf, obávám se, že s takovým přístupem se coccon šaty do slev nepropracujou ![]()
Já je peru dokonce na 40 a taky jsou v pořádku. I žehlení je ok. Velikost jsem vybrala podle té jejich tabulky.
akože ich mám v košíku? či? :) oni už su v zlave, tak smelo do toho :)
díky! aj Edge
My máme omyvatelnou barvu na schodišti, od normální je téměř k nerozeznání, možná o fous lesklejší, nepředstavuj si to jako nějakou linkrustu ve špitále. Samozřejmě, na drhnutí rejžákem (nebo Cifem;-)) to není. Dýchat by měla.
Pokusim se nezapomenout :) taky jsem zvedava, na produktovkach na noze nikde nebyly
Presne preto ma to zaujíma. Neplánujem si ich kúpiť, ale páčia sa mi a pre kľud na duši potrebujem nutne vedieť ako vyzerajú na nohe ![]()
Šla jsem pro plavky.
Takže mám plátěnky:
Klobouk:
A dvě čepičky ![]()

Nevím, co mě to dnes popadlo, ale vůbec poprvé jsem si koupila off shoulder halenku (njn, já jsem v těch trendech holt pozadu, no :)) Originál fotku se mi nepodařilo dohledat, nejpodobnější je tomu tato: 
Já bych chtěla takovou sukni.
"A dvě čepičky"
Tak, tie budú na pláži pomerne extravagantné ![]()
Inak plátenky super!
Plátěnky se mi líbí, už je okukuju dýl, v sobotu jsem je i zkoušela.
diblíkovský šaty... ![]()
kdo ty blbý eshopy vlastně vymyslel?! ![]()
hele, neexistuje nějakej prográmek, kterej by mi cca po dvacátý/jednadvacátý hodině zablokoval VISA-kartu? ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.