Tie gate mám už ako pyžamo. Na povalovanie v posteli dobré. Ale príjemné sú, to ano.
Co jste si dnes koupili/y?
ďakujeeem
Tohle mi udělaly vlastně všechny lněné kalhty, co jsem kdy měla, včetně jedněch krásných směsových (a drahých) z Jackpotu blahé paměti.
No já mám z loňska jedny z ms, co to nedělaj, ale ty letošní už trochu jo..
Ty jackpotovy byly krasny,mela je kamaradka a měly vnitřní podsivku a kapsy zevnitř kytickovany.voni to delaj všechny,trochu to k tomu patří,ale tyhle jsou snad zatim nejhorší,co jsem mela,jsou dost tenký.ja mela skvělý z camaieu,měly skvelej střih,ale letos ruply :-(
a taky kdysi pred lety bezvadny william and delvin z takovýho silnyho lnu
Ty sem měla william and delvin, ty byly super, vydržely. To už je let..
Na ten černej křivák si brousím zuby taky. Mám ho už v šedivý a jakmile je chladno, nic jináho už snad nenosím. čekám, jestli nepadne do nějakej slevy.
Jinak celkově pěkný nákup ;)
@edge Já si na ten křivák asi taky pobrousim zuby. Křivák se mi většinou ke všemu hodí, ale teď v létě to na ten kožený není a zrovna dneska mám k džínům sako a to je blbý, takže nějaký látkový by byl ideální.
Musím říct, že konkrétně tenhle se fakt skvěle nosí. Bála jsem se, aby nošením/praním ta bavlna nezhadrovatěla, ale bez problému ;)
Tak dík, píšu si ho na seznam. V tom saku si fakt připadám jak stará mladá. Nejčastěji mám jako "přechodový ranní vršek" džínovou bundu, ale to k džínům jaksi nejde:-D.
Tak tie rifle z Mango nakoniec dorazia ![]()
Gratuluju
.
Jinak teď má mango s objednávkami nějaký pech, protože dnes v noci jsem objednávala (
noční nakupování) a až ráno jsem si všimla, že to neprošlo. Což mi dalo možnost se na to vyspat a nákup snížit o jednu sukni.
já jsem si za tim učelem pořídila teplákový sako, strašně jsem po něm toužila a od jara, co jsem si ho koupila, jsem ho neměla na sobě. Dneska jsem ho zkoušela k těm vytahanejm zelenejm kalhotám, který jsem si teda hned musela vzít a vypadalo to blbě. Džínová bunda lepší, ale bylo mi v ní vedro
Hledala jsem kabelku a mám boty a vlněný top, takže jenom těsně vedle:

včera jsem si koupila dvě nový envirosax nákupní tašky náhradou za dvě starý a už rozdrbaný (nejlepší nákupní tašky ever) a lístky na La Putyku

Já mám taky jedno světle šedý, ale jako uplně ke všemu se nehodí, k šatům a sukním vůbec. Tahám ho i dost přes zimu, je v něm v místnosti akorát.
No to sa stalo presne aj mne. Odklikla som objednávk
u a pre mňa to bola hotová vec, až potom som si všimla že to neprešlo. Medzitým sa vypredali všetky veľkosti, ale dnes ráno tam moja veľkosť bola. A to som mala sledovanie a nič mi neprišlo
Ale im stránka blbne aj mimo zliav. Koľkokrát tam niečo je a keď to chcem dať do košíku tak to nejde. Alebo sa mi stáva, že klikám na checkout a nič. Rovnako mi nejde ani doručenie na predajnu.
edit: Pekný nákup
Jaká výhoda, že mám háčkované sieťovky po mame, ze? Nákupné taške nekupujem. ![]()
Ale zas, ked vidím tie pekné taške, tak niekedy ma to chce nalomiť......

Ja mám jednu. Kúpila som ju v strese, keď mi ju núkala kolegyňa v kancelárii. Ja úplne hotová som brala hneď prvú čo som videla, hodila drobné na stôl a utekala som preč(samozrejme s úsmevom a nadšením, aby to nevyzeralo).
Hezky nákup, odkud jsou prosím ty sandály?
Ja si chcem kúpiť tieto na nákup ovocia a zeleniny. Len neviem ako sa na mňa budú pozerať predavačky v obchode.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.