Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 14. července 2017 07:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Tie gate mám už ako pyžamo. Na povalovanie v posteli dobré. Ale príjemné sú, to ano. 

Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 14. července 2017 07:28
Reakce na Potrefenáhusa:

ďakujeeem

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 14. července 2017 07:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Tohle mi udělaly vlastně všechny lněné kalhty, co jsem kdy měla, včetně jedněch krásných směsových (a drahých) z Jackpotu blahé paměti.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. července 2017 08:04
Reakce na Sweet Potato:

No já mám z loňska jedny z ms, co to nedělaj, ale ty letošní už trochu jo..

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 14. července 2017 08:12
Reakce na Sweet Potato:

Ty jackpotovy byly krasny,mela je kamaradka a měly vnitřní podsivku a kapsy zevnitř  kytickovany.voni to delaj všechny,trochu to k tomu patří,ale tyhle jsou snad zatim nejhorší,co jsem mela,jsou dost tenký.ja mela skvělý z camaieu,měly skvelej střih,ale letos ruply :-(

a taky kdysi pred lety bezvadny william and delvin z takovýho silnyho lnu

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. července 2017 08:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty sem měla william and delvin, ty byly super, vydržely. To už je let..

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. července 2017 08:49
Reakce na Edge:

Na ten černej křivák si brousím zuby taky. Mám ho už v šedivý a jakmile je chladno, nic jináho už snad nenosím. čekám, jestli nepadne do nějakej slevy. 

Jinak celkově pěkný nákup ;)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:00
Reakce na Lama_z_Lana:

@edge Já si na ten křivák asi taky pobrousim zuby. Křivák se mi většinou ke všemu hodí, ale teď v létě to na ten kožený není a zrovna dneska mám k džínům sako a to je blbý, takže nějaký látkový by byl ideální.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:02
Reakce na Karja:

Musím říct, že konkrétně tenhle se fakt skvěle nosí. Bála jsem se, aby nošením/praním ta bavlna nezhadrovatěla, ale bez problému ;)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:04
Reakce na Lama_z_Lana:

Tak dík, píšu si ho na seznam. V tom saku si fakt připadám jak stará mladá. Nejčastěji mám jako "přechodový ranní vršek" džínovou bundu, ale to k džínům jaksi nejde:-D.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:13
Reakce na paktofonika:

Tak tie rifle z Mango nakoniec dorazia 

Gratuluju .

Jinak teď má mango s objednávkami nějaký pech, protože dnes v noci jsem objednávala ( noční nakupování) a až ráno jsem si všimla, že to neprošlo. Což mi dalo možnost se na to vyspat a nákup snížit o jednu sukni.

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:16
Reakce na Karja:

já jsem si za tim učelem pořídila teplákový sako, strašně jsem po něm toužila a od jara, co jsem si ho koupila, jsem ho neměla na sobě. Dneska jsem ho zkoušela k těm vytahanejm zelenejm kalhotám, který jsem si teda hned musela vzít a vypadalo to blbě. Džínová bunda lepší, ale bylo mi v ní vedro

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:17

Hledala jsem kabelku a mám boty a vlněný top, takže jenom těsně vedle:

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:19

včera jsem si koupila dvě nový envirosax nákupní tašky náhradou za dvě starý a už rozdrbaný (nejlepší nákupní tašky ever) a lístky na La Putyku

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 14. července 2017 09:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám taky jedno světle šedý, ale jako uplně ke všemu se nehodí, k šatům a sukním vůbec. Tahám ho i dost přes zimu, je v něm v místnosti akorát.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. července 2017 10:12
Reakce na Krehutka:

No to sa stalo presne aj mne. Odklikla som objednávku a pre mňa to bola hotová vec, až potom som si všimla že to neprešlo. Medzitým sa vypredali všetky veľkosti, ale dnes ráno tam moja veľkosť bola. A to som mala sledovanie a nič mi neprišlo  Ale im stránka blbne aj mimo zliav. Koľkokrát tam niečo je a keď to chcem dať do košíku tak to nejde. Alebo sa mi stáva, že klikám na checkout a nič. Rovnako mi nejde ani doručenie na predajnu. 

edit: Pekný nákup

Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 14. července 2017 10:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Jaká výhoda, že mám háčkované sieťovky po mame, ze? Nákupné taške nekupujem. 

Ale zas, ked vidím tie pekné taške, tak niekedy ma to chce nalomiť......

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. července 2017 10:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja mám jednu. Kúpila som ju v strese, keď mi ju núkala kolegyňa v kancelárii. Ja úplne hotová som brala hneď prvú čo som videla, hodila drobné na stôl a utekala som preč(samozrejme s úsmevom a nadšením, aby to nevyzeralo).  

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 14. července 2017 10:15
Reakce na Edge:

Hezky nákup, odkud jsou prosím ty sandály?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. července 2017 10:16
Reakce na Janulik03:

Ja si chcem kúpiť tieto na nákup ovocia a zeleniny. Len neviem ako sa na mňa budú pozerať predavačky v obchode.