Prečo? Náhodou su praktické, možeš to v tom nechať aj doma.
Co jste si dnes koupili/y?
ty envirosax tašky jsou dost velký, daj se nosit pohodlně přes rameno (dost podobných tašek má to ucho krátký) a bez nadsázky unesou snad i 20 kilo brambor. A k tomu se dobře balej, já mám jednu starou tašku z YR a na to aby fakt člověk potřeboval aspoň doktorát z fyziky
Tiež mám tašku z YR a vymysleli to naozaj blbo. :D Ja mám doma hlavne tašky z Ikea. Najstaršia má asi 7 rokov a stále drží. :D
Už jsem ty Frusacky párkrát použila, nekoukaly se na mě nijak. Kdežto já měla ze sebe velkou radost :-) takže se toho nebojte! ![]()
No veď práve. Mňa štve akú máme spotrebu sáčkov v domácnosti. A to sme na to ešte fajn podľa toho čo som vypozorovala u iných. A keď vidím ako si ľudia v obchodie hádžu do tašky pri ovocí a pečive rolky do tašky
Je to Zoot, zn. Apricot
na tašky z Ikey nedám dopustit, ty jsou skvělý, ale v kabelce už se to nosí složený blbě :-D
děkuji, jsou moc pěkný
Karja jj, křiváků není nikdy dost :-)
díky ;-), sandály jsou ze Zootu, zn. Snaha Rio
mikroteňáky recykluju při venčení - jde mi to s nima nejlíp ![]()
Teď má ikea i opravdu malé :-).
Díky :-).
A ráda tě tu vidím
.
aha! No ale ty envirosax jsou i hezký, ha!
No tak to je jasne. V kuchyni mam krabičku kam sáčky dávam a potom ich použijem. Ale ani to sa mi veľmi nepáči. Tak ale nemôžem chodiť s lopatkou že
to by ľudia obchádzali koše oblúkom. Jednu dobu som používala bioekoneviemčo sáčky.
Najviac ma bavia na trhovisku. Dám uhorky do sáčku, pán pred vážením vloží do ďalšieho sáčku a ešte mi to zabalím do igelitky!
A mne by pritom netreba ani jeden.
Ešte keď som chodila ako dieťa na trhovisko tak sme si ovocie a zeleninu nakladaní do takých malých košíkov. Pani to odvážila a už sa to len vysypalo do prúteného košíku.
to je milý, já to tady čtu pravidelně, jenom nějak poslední dobou nestíhám přispívat ![]()
Ty jsou z Orsay? Ja je mam a jsem z nich trochu nešťastná,vzala jsem svoje číslo, i kdyz mi bylo volnejsi a po prvním vypráni se ty kalhoty změnily na vytahané tepláky,po puldni v praci ze me padají s vytlačenym zadkem a koleny.
Ano z Orsay. Aha tak to radši počkám jak dopadnou po vyprání a další kupovat nebudu. Mám už z loňska čtvery kalhoty, které jsou nenositelné, dobře vypadaji jen po vypraní ráno když je obleču, během dopoledne se vytáhnou v pase a "vytleměj" kolena, vypadá to děsně. Mám problém sehnat kalhoty na léto, které budou sedět a vypadat příčetně. Ještě na postavu málo v pase a větší zadek :-/
Tak bezva, budu mit další kalhoty na doma :-D Ještě, že jsem nevzala i tu další barvu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.