Loňské čtvery kalhoty mě to udělaly všechny, a to nejsou ani lněné, ale různě plátěné. Po hodině v práci je z nich pytel, zvětší se o velikost až dvě.
Co jste si dnes koupili/y?
Ako to tak čítam tak moje ľanové nohavice zo Zary sú na tom ešte veľmi dobre. Trochu sa vytiahnu v pase(nepadajú mi) a trochu sa vytlačia kolená. Nič čo by vyzeralo extra hrozne. Keď idem z prace este stale môžem medzi ludi. A prala som ich už párkrát a stále vyzerajú ako nové.
Nově mám lněné kalhoty z MS a ty vypadají, že budou fakt držáky (klepu na dřevo). Mám ještě dvoje z HM a ty jsou taky pevné, ale jsou už stoleté. No a jedny tak dva roky zpátky z Lindexu a ty jsou vytahané hned.
no to je presné. Tiež sa snažím mínať čo najmenej sáčkov, takže napríklad banány do sáčku nedávam, jednu-dve uhorky do sáčku nedávam a podobne (nosievam si tiež vlastnú tašku). A potom stačí chvíľka nepozornosti (čumím do mobilu) a už to mám napchaté v sáčkoch a v igelitkách ![]()
igelitový sáčky taky nepoužívám, mám koupený pytlíky z tescomy a do nich dávám ovoce zeleninu... nikdo se na mě blbě nekouká, asi už i k nám do ČB došly nějaké informace o životním prostředí ![]()
No ja som to práve niekomu rozpravala a dotyčný na mňa hľadel s nemým úžasom. Že čo si to dnes ľudia nevymyslia
No nič, ja ich kúpim, však hádam došli informácie aj k nám.
Ty šedé ze Zary? Ty jsem právě chtěla, ale už není moje velikost.
Úžasné šaty
.
A celkově tady vidím samé báječné nákupy. Mám chuť si něco koupit, absťák no ...
.
Já se snažim si sáčky brát jen když je to nezbyteně nutné - více kusů atp. Pak je doma nevyhazuju, ale skladuju a znova využiju - vždycky je teda na co, na mražení, na svačinu, po pár použití je už jetej. Moje máma teda odjakživa ještě ty pevnější sáčky myje. Ale odnaučit používání plastů je velice jednoduché, v mé oblíbené restauraci zpoplatnily sáček na jídlo s sebou za 5,- Kč, tak od té doby jsem si tašku nikdy nezapomněla:-D
No ja sa snažím znížiť spotrebu sáčkov doma, ale nieje to zas tak, že si beriem stále nový a mrhám nimi. Aj tak ich asi používame málo, fakt najviac keď nakupujem ovocie a zeleninu(aj to len keď beriem viac ks). Na nič iné v podstate sáčky nepotebujem. No a ešte keď idem so psom, tam ale neviem ako by som to riešila ináč. Snáď len papierovými vrecúškami. Takže si myslím, že ak by som kúpila(a kúpim)frusacky tak ta spotreba sáčkov klesne na úplné minimum.
tak na procházky se psem použiješ to absolutní minimum, co ti po něčem zbyde, když se to využije víckrát nepřijde mi to takové mrhání. Já trochu plýtvám s jídlem, jsem z vícečlené rodinny s hospodářstvím a nějak se to zažité nastavení - vždyť to vždycky někdo dojí v postupném řadě děti, máma, táta, pes, kočka, prase, slepice, kompost teď ve dvoučlenné domácnosti, kdy navíc často jezdíme na víkend ven nezvládám přeučit. Ale jsem OT, takže huš a objednala jsem si konečně tu zelenou rtěnku. S odpadem půjdu do sebe!
No ony niesú úplne šedé ale šedobéžové. A áno sú to ony. Mám aj tmavomodré.
Lonske lnene kalhoty z Teska drzi, letosni z M&S taky a namlsana jsem koupila dalsi z Teska, ovsem to je hadr neskutecnej. Vytahany po hodine a po vyprani snad ani nemam chut je zehlit, jak jsou zkroucene.
Nemám ani jednu lněnou věc, vypadá to, že o mnohé přicházím, zde je cokoli označené jako lněné, i kdyby to bylo lautr vobyč tričko a letní kalhoty hned bráno tak ňák posvátně co?![]()
Posvátně ne, ale mně je v tom v létě příjemně a i se mi to líbí.
mně len taky nijak neoslovuje, vzhledově to není špatné těsně po té, co se to obleče, ale pak už to vetšinou právě vypadá dost blbě... jako jasně, že k tomu takový ten pomuchlaný vzhled patří, to je ok, ale zpravidla se šíleně vytlačí kolena a zadek a to už je moc... (celkově mi teda přijde, že ty řetězcové kalhoty i nelněné jsou hrozně nekvalitní a hned se všechno protlačí...)
taky to tak mám. len ok, dokud se v něm nesedí :) pak už nic moc. nebo aspoň aby to nebyly kalhoty. topy a šaty mi ani tak nevadí, ale kalhoty s varhánky v rozkroku a s vytlačenými koleny nesnáším jakékoli, natož lněné, protože tam je to nejhorší.
souhlasím, topy a šaty jsou lepší... myslím, že historicky jsem nějaké lněné šaty i měla ...
Ja len moc nemusim, ovsem kdyz na dovolene chodime po mestech a po pamatkach a je fakt vedro, jsou sirsi lnene kalhoty fajn. Ty dvoje vydrzely i dost dlouhe sezeni bez vytahani, prave ze jsou sirsi, kolena se ne vyvesila. Ty treti asi poleti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.