kup si nažehlovací džínový záplaty a pak to zevnitř přes tu díru nažehli, až ti začne lízt to koleno či něco jinýho ven... já jsem si je přesně takhle upravený koupila už hotový v M&S a dobrý!
Co jste si dnes koupili/y?
Ty jsou parádní, barva krásná! Co je to za značku prosím?
Mám rozškubaný boyfriendy a zatím dobrý, vše drží. Jen je teda peru v pracím sáčku.
Jo a dávám bacha při oblékání.
je to lindex, ve vyprodeji je meli za dve stovky, tak jsem to riskla :) kupovala jsem je hlavne kvuli barve
Aha, dobrý, to mě nenapdlo. Díky. ![]()
Děkuju. Takže prát jako podprsenky, píšu si
.
A připadala jsem si tak blbě, že jsem v Tally Weijl tvrdila, že jdu nakupovat pro dceru, protože jsem si tam připadala nepatřičně ![]()
.
Díky moc, podívám se po nich. Troufnu si tvrdit, že vám musí moc slušet, k barvě vlasů nepochybně ladí:-)
A žabky, když je tedy to léto ...

Dobrý! No doufám, že tentokrát bude spokojenost ![]()
Jinak já dneska na ASOSu to hyalur. sérum a dvoje šaty:
http://www.asos.com/byoung/byoung-short-sleeve-pencil-midi-dress/prd/7643030?iid=7643030
Jo a už od čtvrtka mám nový OKNA!!! ![]()
Myslím, že jo, kupodivu mi jsou fakt pohodlné. Asi uvěřím, že i v žabkách se dá chodit :-D.
Ty první šaty jsou mini? A jinak, pěkné, černých není nikdy dost.
já teda doufám, že oboje budou nějak těsně nad kolena... ale jsem v klidu: vracení s pochůzkou na poštu zvládám v rámci ranního venčení ![]()
Zlaťáky.

Rozjela ses
, tyhle jsou pěkné.
Díky, vodvaz, co
? Hlavně jsou pohodlné. Příští rok budu vybírat letní boty poněkud s předstihem, aby bylo z čeho.
zlataky jsou super! maj nejaky zapinani? protoze z toho, co vidim na fotce, si vubec neumim predstavit, ze bych do nich byla schopna narvat nohu :D
Díky. Vidíte dobře, nemají zapínání, ale leze se do nich v pohodě
.
Ty zlaté jsou super, co je to za značku?![]()
inuovo to mají letos nově v ccc, tuhle značku, jsem si tam obhlížela víc bot, protože vypadají fakt hodně pohodlně, některý strašlivý babičkovský a nějaký takovýhle fakt pěkný, i když tyto konkrétní u nás neměli.
mají teda co jsem zkoušela posunutý číslování. koupila jsem zlatý žabky:-) a teda jsou psaný vel. 37 i když normálně mám 38
Asi záleří na modelu. Já mám u těchto sandálů svoji obvyklou velikost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.