Tak tomu říkám nákup! jinx může teď udílet cenné rady, když je o krok (několik?) napřed.
Co jste si dnes koupili/y?
Jeste jednou diky vsem...:-)
a ano, jinx uslapala cesticku a ja toho vyuziju... i kdyz nastesti nebude potreba tak velka reko jako u ni, spis nejake kosmeticke upravy, ktere casem planuju...
Gratuluju a doufám, že se podělíte o další nákupy v rámci zařizování
.
Kabátek a křeslo.

Křeslo krásný, ale ten kabátek
. Já bych tedy asi mohla i tu halenku :-). Odkud to je?
Já o ní také uvažuji, je krásná! Ale nejsem si jistá velikostí, mají jen M jako největší. Je to Masssimo Dutti, ale je to přes eshop, jde o Limited Collection (jen tak mimochodem ta kolekce je krásná), nevím, zda to bude v Praze v obchodě, který je snad pouze v Arkádách.
edit: něco mají pouze online, jak je to s halenkou teď nevím
Díky, to bych teda neřekla, vypadá o level výš :-). S nákupem on line nemám problém, většinou mi všechno sedi.
Přesně! Ty věci vypadají skvěle, za tu cenu. Tak snad to tak bude i v reálu...
Tak jsem tu kolekci celou projelaa je nádherná. Asi tak deset věcí bych z fleku nosila... Pokusím se ten počet zredukovat a začnu objednávat...:-).
Mně se zcela výjimečně líbil i v té kytičkové variantě, dokázala bych si ji představit k těm mým sicilským outfitům :-).
Odkud je ta kabelka, prosím? Vypadá skěle.
Dovolím si odpověďet za Kokosku. Byla řeč o kolekci Limited od Massimo Dutti, takže hledejte tam:-)
Děkuji. Už jsem se zorientovala
.
Jste se pěkně rozjely, holky ![]()
Láska na první pohled sotva jsem ten lindexí newsletter otevřela... A navíc ten newsletter úplnou náhodou ohlašoval 20 % slevu na všechny džíny. :)

Hmm, vypadají dobře
.
Kto tu dal ten Massimo?????
Že ja blbec na všetko kliknem. Krásne veci sú tam. Zatial mám v košíku blúzku.,,,,,,,,

Neviem,či pecka džínsom nekúpim súrodenca ![]()
Skvelé,oboje.MD máva pekné veci.Jediná (ne)výhoda,že blízko nemám predajňu a cez net oblečenie nekupujem(to isté platí pre COS)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.