Ja mám v mnohých obchodoch pocit (Cos som neskúšala),že väčšina šiat končí pre mňa vysoko nad kolenami. Takže ako píšeš,ak nie sú midi,sú pre mňa mini.
Co jste si dnes koupili/y?
A z vyššie uvedených dôvodov som si kúpila dnes ešte jedny čierrne culottes vo výpredaji v Lindexe.Rozmýšľam,prečo som si culottes nevyskúšala skôr ![]()
Nekoupili jste si někdo něco v Zootu? O víkendu mi vyprší poukázka a já prostě nejsem schopna si tam něco vybrat, přijde mi to jako šílené hadry, jak to mají nafocené ...
Kde je nějaký osvědčený kolektivní kousek, když ho potřebuju
?
Já sem si na zootu koupila boty a keepcup
Keepcup mám tiež :D Kúpila som ten Long play a čaj vydrží o dosť dlhšie teplý ako v tom obyč.
Zo Zootu mám ešte Vagabondy a kaktusovú termotašku na desiatu do práce. ![]()
Teď jsi mi rozkopala bábovičku, myslela jsem, že jsme podobně velké...:-).
Já mám ten obyč. Na cesty do kufru, je lehký a vcelku skladný. Jinak mám obyč termohrnek, ale tenhle plast sem chtěla..
No ten long play sa dá použiť aj bez toho extra plastu, ale že som nemehlo a už párkrát sa na skle obarila tak už to neskúšam, ten silikónový pás na držanie je totiž dosť úzky.
Majú veľ. 36. Ale rýchlo. Posledný kus.
Teď sem koukala, kterej to je a to bych ani neřekla, źe to sklo to tak dlouho udrží. Na moje záměry ale nevhodný, asi by brzy zařval :)
Super :-). Není nad to, když má člověk spřízněné duše... :-)
Aha, mne až teraz došlo že máš ten plasstový. Ja mám to sklo a na to sa nasadí ešte plast. Drží celkom dlho(samozrejme nie ako klasická termoska). Už mi aj spadol a pohoda, drží. Ja ho mám len na to aby som zvládla prejsť z kuchynky k stolu :D
Treba si pomáhať ![]()
Coze? Nene ![]()
![]()
no kdyžtak bacha, ten keepcup docela teče, když na to přijde. Já si v něm nosím kafe na dvorek.
Na Footshop jsou Stan Smith W za 2.190 Kč. Na Zoot za 2.760. Slušný rozdíl .
Já vím no, mám ho na cesty, že nerada v hotelu piju z těch jejich skleniček, tak si to vozím s sebou..mohla sem koupit takovej ten klasickej plast z dompotřeb, ale tohle se mi líbilo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.