Včera som bola v Calzedonii omrknúť sieťované podkolienky a nemali ich, ale videla som rovnaké v Lindexe(len neviem či to boli ponožky alebo podkolienky) nakoniec asi neaké no name.
Co jste si dnes koupili/y?
A že tu spamujem tak poriadne. Otázka: Potrebujem niečo s Lush?
Viem že Dadoo doporučovala šampuky len ja už som zabudla ktoré presne(bolo to ešte na MP vo vlasovom vlákne a neviem to dohľadať) a chcela by som neakú masku. Doporučenia?
No mně už se to jednou stalo s balerinama, no nenosim je. V obchodě sem si toho nevšimla..achjo
Já si kupuju tuhle...https://cz.lush.com/products/pletove-masky/mask-magnaminty
Ja som si až teraz všimla prečo je tá cena tak nízka, pretože to niesú tenisky boost. To len tak pre upresnenie prečo je cena rozdielna. Na footshope som ich kúpila len o stovku drahšie ale s podrážkou boost.
Ďakujem
Magnaminty je asi ich najznámejšia maska. Si tak hovorím, že ešteže nemám vaňu ináč by som tam nakúpila taškú plnú bômb do kúpela :D
Některý ty bomby dělají strašnej bordel... Koupila jsem je neteři a sestra mě dost proklínala, když čistila odpad u vany...
.
![]()
já miluju bombu twilight! A sprcháč olive branch.A pleťovou vodu něco jako l'eau de roma. šampuk godiva (asi jako jedinej nepotřebuje kondicioner), pak měli skvělý fíkový mejdlo, ale to už asi nemaj. Masky mi přišly myslim všechny fajn, ta magnaminty je myslim mátová a trochu pálivá
Skusim sa spytat tu nakupnych maniacok
Videli ste prosim niekde peknu jednoduchu vacsiu ciernu kozenu tasku bez kadejakych serepeticiek,vyraznych kovani za prijatelnu cenu,ktora by sa hodila ku mne?Moja ma po reklamacii opustila a tak hladam nahradu.Ideal,keby sa dala nosit v ruke ale i na pleci.Dakujem za tipy.
Ja potrebujem vaňu!!:D
A ďakujem za tipy, šampuk a sprcháč určite vyskúšam. Na ten šampuk máš plechovku alebo ho nechávaš len tak uschnúť?
já mám plechovku, ale po použití ho nechávám uschnout buď vedle nebo ho postavím na výšku (stačí chvilku, aby oschnul, nesmí zůstat stát ve vodě. Ještě moc pěkně voní takovej tmavě růžovej s arganovým olejem, co si teď nevzpomenu, jak se jmenuje.
Co je to boost podrážka??
Bezva, co myslíte, že jsem právě udělala???![]()
Určitě to samé co já, ehm ![]()
Boost podrážka se používá pro běžecké boty, podrážka je vyrobena ze spec.materiálu (možno dohledat na googlu), který tlumí náraz nohy. Podrážka je měkčí než klasická, tedy by měla chodidlu umožnit pracovat, jako když chodíte na boso. Jedná se o sportovní vymoženost, která přešla i do streetové módy. Laicko řečeno. ![]()
Je to teda spíš pytel, ale k tobě by se mi celkem hodila https://www.vagabond.com/cz/BAG_NO_52-B605-001-20
Ta kabelka je super, kdybych bývala nepodlehla podzimní masáži zde a jednu černou si nekoupila, tak už tuhle mám. Ach jo, tahle je lepší!
Jo a taky jsem na jedné ženské v práci potkala žlutou Furlu, a byla hodně super. Já tady asi zruším učet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.