Nezoufej, třeba naživo nebude tak hezká. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ta žlutá Furla ale byla! A to na fotkách se mi moc nelíbila:-).
No ale tak zase Zara a Furla...
Já si jednou koženou kabelku ze Zary objednala a byla hrozná. Fakt! ![]()
Tak jsem si nekoupila tyhle šaty a pěkně mě to štve... Jsou příjemné, ještě hezčí než na obrázku, ale rozhodně nejsou na velká prsa, myslím, že nemají jedný záševek. Což by samo o sobě nevadilo, kdyby nebyly podšité pevnější látkou. Dělají pak hroznou rotyku v oblast výstřihu, už to nikde nepřilne a odstává to... Škoda
. Takže všem s menšíma prsama závidím...
Ja som sa minulý týždeň trochu rozšupla a po dlhšej dobe nakúpila pár vecí. Dnes som zistila, že tie topy majú aj v horčicovej a šedej farbe a asi ich chcem. Len mi príde zvláštne mať 4 rovnaké topy v rozličných farbách
Ale zase skvele sedia no.

A hezky vypadaly oblečené tyhle. Ale pro mě jsou vyloženě v kategorii volnočasové, tenisky, džíska... Tak jsem je tam zatím nechala, než mi přijdou tenisky :-).
Říkáš volnočasový jo?
obojí šaty moc hezké, ,líbí se mi hlavně ty šedé...
Fakt pěkný... Ale je to vyloženě tričkovina, sice ne úplně tenká, ale pořád tričkovina...
Už to zkoumám. No to nic, z tričkoviny už mám šedé wolfgang, to mi na pobíhání se psem musí stačit. No ale tak jsem objednala 2 trička aspoň. ![]()
COS free shipping do 10.9.
ale já to jsem nenapsala, kdyby něco.....![]()
Ta tričkovina byla navíc dost nemilosrdná... Asi by člověk musel řešit i kalhotky
.
Jo! I pod ty svoje bych nejradši chodila nahá, ale nosím jednoduché bezešvé prádlo. A je tam vidět každej špek. ![]()
Tak tyhle jsou stejnej případ :-).
Prišla som sem, nech otravujem v príslušnom vlákne :D
S nohavicami asi bude problém, mám krátke nohy. Tak ale aspoň vyskúšam čo áno a čo nie.
V poslednej dobe mám aj tak radšej šaty, nemusím riešiť kombinácie, nahodím šaty a hotovo. :D
A uz jsi zjistila, jakej ma tady na Parfumanii nick? Zluta Furla, to urcite neni nahoda
A kdyz se resi ty kabelky, mne vsechny cerny ztratili, vcetne moji nejoblibenejsi, a ted se nemuzu rozhodnout, jestli si mam koupit tu samou nebo nejakou jinou, mne se nejak nic nelibi ![]()
Šaty mi taky zjednodušují život :-)
Kalhoty jsem si zkoušela třeba tyhle, střihově v pohodě, ale ten materiál byl dost umělý.
Vyskúšam a poreferujem ako som dopadla. ![]()
Tak bikerku jsem nechala v obchodě.
M mi bylo velký přes ramena a fakt to nevypadalo dobře a S malé přes zadek, ani jsem se nepokoušela bundu zapnout.
Kalhot ted maji spoustu, v tomhle strihu se delaji i z bavlny jen s elastanem. Jsou skvely!
A saty - presne, nemusim vymyslet zadne kombinace, vetsinou vsude hezky sedi... Klicova cast meho satniku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.