Chápu :)
Co jste si dnes koupili/y?
Ja viem z footshop mam svoje ale 999 potrebovala veľ. 36 a keď som na nich natrafila tak som sa s tým podelila.
Na eobuvi za 1735,- ![]()
https://www.eobuv.cz/boty-adidas-stan-smith-w-cg3679-silmt-silvmt-ftwwht.html
Tak to je dobrá cena.
Keepcup mi netečie, ako áno kvape trochu ale neviem čo by som s ním musela robiť aby som sa obliala alebo aby som vyliala značnú časť obsahu. ![]()
no třeba dát si ho do kabelky po cestě...jakože to není termohrnek na cestování
V sobotu jsem při lovení čerstvě založené kešky nejen totálně promokla na posledních třech stech metrech před chalupou (největší průtrž se spustila samozřejmě při otevírání poměrně složitě zabezpečené branky, aby bylo dílo zkázy dokonáno), ale ještě před tím jsem si v poli vyškubala pásky z mých letitých outdoorových sandálů. Na konci srpna! Na druhou stranu je potěšující, že i když nevím, zda ty nové Keeny ještě letos pořádně využiju, mám je s hezkou slevou.

EDIT: Ale za STFC to stálo.
Batoh do mesta vubec nenosim, ale Kanken se mi hrozne libi, tak jsem si tenhle jsem si koupila jako obal na laptop :) do ruky

pomoc! chtěla jsem si koupit takovouhle podobnou halenku. jsem přesvědčená, že byla v šedé (tu jsem chtěla) a myslím bílé barvě. nebyla saténová.
musela být online buď v zaře, mangu, hm nebo něčem takovém běžném...a prostě ji nemůžu najít
neviděl jste ji někdo někde? hodně by se mi hodila. grrr.
No ale Jiná Realita hľadá tú nesaténovú verziu a v inej farbe. Ja som ju niekde videla ale nemôžem si spomenúť kde.
AJ, sorry, to jsem blbě pochopila a jak známo, akční blbec je horší než třídní nepřítel :-)
Ok, teď dotaz, kdo objednáváte na eobuv - je normální k platbě kartou vyplňovat i jméno? Žádný obchodník to po mě nikdy nechtěl...
Neviem ako u eobuv ale pri objednávke zo Zary je potrebné vyplniť meno na karte. Určite som sa s tým stretla aj niekde inde len si nespomínam.
Díky, trochu mě to zarazilo...
na eobuv platim prevodem, ale jmeno po mne chtelo uz hafo eshopu, hlavne zahranicni
Mně dneska přijely ty marteny..a pojedou zpátky, protože jedna šíleně vrže
No, ještě ne, já sem nakonec napsala mail, jestli bych mohla změnit rozměry a akorát sem se trefila do dovolené (objednala sem den před tím) no a teď sme si ještě mailovaly na téma rozměry a cena a teď už jen počkat až se pro mě vyrobí
se těším a pak ji sem vyfotím.
Boty mě mrzí, sem se tak dlouho hecovala a výsledek je, že zaplatím poštovný..no smůla. Jinak teda ale sedí dobře, mi prostě nejsou souzený
Ale je to zvláštne, mne nikdy žiadne topánky nevŕzgali. Mám jedny ponožky ktoré vŕzgajú a to je jedno čo mám na nohách, teda okrem domácej obuvi, škoda ináč sú fajn. Vŕzgajúce ponožky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.