Nezkoušela sis tyhle šaty? Už jsem je tu řešila, líbí se mi...
Co jste si dnes koupili/y?
zkousela a je to teplakovy hadr blbeho strihu, nemam rada tyhle tvary sukne. Na fotce to neni tak patrne, ale hned jak jsem je videla na raminku, tak mi bylo vicemene jasne, ze to nedopadne. Tvar mi prave trochu vadil i na tech skorokolektivnich, moc do A, to ja nemusim.
Mně pravě střihově slušely, ale nevzala jsem si je kvůli tomu materiálu... A taky proto, že teplákové šaty nemám kam nosit
.
ja bych i mela kam, ale zase mi neslusely, no "starosti".
Ja som pecka džíny poslala ďalej. Fakt nič pre mňa. ![]()
. Ok, z jiného soudku. To Uspořádání světa byl dobrej tip..
prima, to jsem rada.
Skvelý nákup.Ta mikina sa mi páči.Ako sedí veľkostne?Do Cosu by som musela do Viedne,tak by som možno konečne riskla niečo objednať online.
velikostne sedi tak jak ma, ja mam v cos xs nebo s, tuto jsem koupila xs a je i tak oversized.
Nohavice a v Mangu shopper tašku.Nie je čierna ale khaki,tak dúfam,že k čiernej a sivej bude fajn (foto neviem nájsť).

Diky,asi omrknem Cos online.
Podlehla jsem

krasny!
a kuloty tez.:-)
kalhoty hezky, ale chci ty boty! ale ne z Manga. nevidel nekdo nekde neco podobneho?
Skvělý nákup, moc se mi líbí ten kabát
.
Děkuji všem za pochvalu šatů.
Tak jsem v sobotu taky houpla do COS, snad jsem tam někoho nepotkala... omlouvám se za ty neposlušný děti a manžela s kocovinou
koupila jsem si šaty, chci je na jednu přednášku do Bruselu, bude to hodně ležérní, takžře k nim chci křivák. ale nevím, jaký boty......
ty trička jsou hrozně fajn, uvidím, co s nima udělá sušička,kdyžtak doobjednám další barvy

Že by taky kocovina? Jindy tam hlavu míváš, ne?
Obrázky mě pobavily a nákup se povedl![]()
to vypadá na víkendový nájezd do cos.... :-) já šaty, dvoje kalhoty (úzké šedé jsem nenašla) a top... a zkoušela jsem i ty teplákové šaty a dobré, seděly mi, ale nevím, proč jsem si podle obrázku myslela, že jsou trochu tmavší, tak jsem je tam nakonec nechala...

jednak kocovina a hlavně máte v téé Prahéé počasí na prd, takže jsem byla jak zmoklá slepice ![]()
Na tobě to vypadá daleko líp než na modelce.
@nolita líbí se mi zvláště kalhoty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.