Šla jsem včera na trh pro kytky a zjistila jsem, že tam prodávají i houby

Šla jsem včera na trh pro kytky a zjistila jsem, že tam prodávají i houby

Včera jsem si neplánovaně udělala radost v C&A. Šaty se mi líbily už na plakátu v prodejně, chvíli mi trvalo, než jsem je našla a když jsem si je oblékla, bylo rozhodnuto
. Bohužel doma takový úspěch neměly ![]()

Ty šaty jsou krásné. Jen jsem je nějak nenašla na webu. Neposlala byste odkaz? Díky.
https://www.cosstores.com/gb/Women/Dresses/Drape-neck_jersey_dress/46881-80862513.1#c-22755
Na webu jsou trochu schované, modelka na prvním snímku stojí zády.![]()
A neodfotila si sa v nich?
Odfotila.
Mám ale pod nima ty černé pytlové kalhoty, co jsou na obrázku s mikinou, tak nevím, jestli je to úplně prezentovatelné.![]()
Včera jsem si koupila videozáznam sebe samé během jízdy na obří horské dráze.
Řeknu vám.. není to pěkný pohled. V žádném ohledu. ![]()
Ježiš to nevim kolik by mi museli zaplatit, abych na to vlezla, mně nedělá dobře ani ruský kolo!
Ruský kolo je nic. Tam jen sedíš a nic se neděje.
Tohle byl mazec. Přiznávám, že hned na začátku, hned v tom šíleném zrychlení na startu jsem si nedávala hezká jména. Pak dál už jen řvala a modlila se, aby to zastavilo. A pak, když jsem se viděla veřejně na obrazovce., já měla pocit, že to video musím koupit, aby ho už nikdy nikdo nemohl vidět ![]()
![]()
Oni mají před každým sedadlem nainstalovanou kameru, takže si každý pak může koupit, video, dvd, foto apod.
Já bych tam ani nevlezla, mně dělá špatně už jen ten pohled na tu věc. ![]()
Super, na tu mikinu kouknu, ta se mi fakt líbí.
Aha, no nevadí aj tak ich nepotrebujem. A mikinu máš na sebe XS? Je veľmi pekná. ALe nieje čierna že?
Rolák a svetr.

Sú krásne, obidva kúsky by som brala aj ja. ![]()
Dneska jsem byla na houbach a bedel jsem nasla hafo! Lidi to vubec nesbiraj. Vzala jsem nekolik mladejch a meli jsme super veceri :)
No máš šťastie že som to ešte stihla pozrieť. Tie čierne sa mi na tebe páčia viac. A čo si kúpila v Zare ![]()
Díky
Černé na mě opravdu vypadají lip, navíc když si sundam ty kalhoty, co mi tady pod nima přidávají objem
Tak když už jsi to viděla, tak: V Zare krátké tričko se stojackem (ten ti teda není videt) a v HM kalhoty za 10€, no...![]()
A ty boty stihly rozházet deti...klasika.
Takéto tričko zo Zary som mala, dokonca som si ho kúpila v dvoch farbách a nikdy nemala na sebe.
Na ruky mi je viac zima než na krk takže keď bolo na rolák bola mi zima na ruky a keď bolo na krátky rukáv bolo mi teplo na krk. No proste pre mňa nepoužiteľné. A nohavice sú pekné.
boze ses statecna, ja bych na to nevlezla ani za zlate prase. me se dela blbe uz na takove te skladaci housenkove draze na pouti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.