ta sukně je ale fakt boží. Já si včera koupila letní kolektivní šaty v modrý, pruhovaný tričko jsem nakonec vyhodila z košíku a nechala tam jen bílý (žádný nemám)![]()
Co jste si dnes koupili/y?
me pravde hrozne inspirovala ta tvoje fotka v ni, tak snad to bude vypadat aspon z poloviny tak dobre:) pruhovanejch tricek (i primo z COS) mam hromadu, ale TAKOVY jeste nemam:D

Já dneska kolektivní stříbrný Adidasky - od tý doby, co se tu o nich psalo, jsem na eobuv číhala na svoje číslo... a před chvílí se konečně zadařilo (snad!)
Pak mám ještě rozdělaný nějaký nákupy na ASOSu a na COSu ![]()

Jak u těchto, prosím, sedí velikost? Už je očumuju dlouho. ![]()

Jo,přesně tyhle jsem si koupila :-)
Mě tak štve, že už nemají (jesti blbě nekoukám) jen tu cocoon sukni. Ta se mi líbí moc. Ale u všech těch šatů mi pořád něco nesedí na vršku ( já bych pro sebe asi potřebovala trošku výstřih). No, třeba se někdy zas objeví.
Nevím, teprve včera jsem je objednala. Ty předchozí, kolektivní, byly dost malý přes prsa a ty moje šaty na to dojely
. Vzala jsem si 36, i když v COS mám 34. Tak uvidíme...
Sukni mají, ale ne ve slevách... Je to ta letošní inovace.
Berlín závidím a bude li čas, doporučuju nakouknout i do uniqlo, mají docela pěkný věci, aspoň teda některý (jestli znáš, jako bych nic nenapsala)
Krasny COS nakupy vsichni! Ja mam konecne COS ve Vancouveru, ale skrz praci se tam ted nedostanu ![]()
Jinak všechny tu máte krásný nákupy ![]()
objednala jsem za sedmicku v Lindexu. asi jsem se zblaznila.
vetsinu pro decka, tricka, podvlikacky, kahotky, lyzarske kalhoty. po pameti, tak uvidime jak jim to bude.

na ty kalhoty jsem hodne zvedava, ale kdyz tak je jim tam rovnou necham. nutne uz nejake sedive potrebuji

na ty poslední šaty jsem koukala, mají fakt moc pěkný barvy, který mám ráda, ale já ty umělý věci na sobě bohužel vůbec nesnesu
Také jsem si cosi koupila.

![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.