Paráda.
Uži si oba výlety.
Co jste si dnes koupili/y?
vcera na trhu jsem si koupila jiriny po petikorune za kus. jsou mnohem tmavsi, nez jak mi to vyfotil mobil. mela jsem chut to od pani koupit vsechno. pro matku jsem vzala mix pastelovejch - lososova, ruzova a bila s fialovym srdcem.

Pláštěnku pro psa
fakt mě nebaví po každé vycházce pomocí tří až čtyř ručníků z ní zase dělat bytový model.
tuhle přesně chcem taky, ale sbírám odvahu, pes je dlouhej, ale hubenej (čim delší, tim je to širší)
tak ještě vycpávku a je to v pohodě ![]()
nebo do toho zapnout dva dohromady
![]()
můžete venčit rovnou i micáčka a ještě mu bude pěkně teplo ![]()
![]()
Já chtěla tu růžovou, ale ta už mi neprošla :D my máme psa na dovolené teďkon, tak doufám že jí bude.
já to i na australácích a borderách viděla vyfocený, to máte naději, že jí to bude. Ta růžová je teda dost řvavá, mi přijde :-D
Lístky na podzimní turné Chinaski k albu Není nám do pláče, které se mně hodně líbí
vcera na trhu jsem si koupila jiriny po petikorune za kus. jsou mnohem tmavsi, nez jak mi to vyfotil mobil. mela jsem chut to od pani koupit vsechno. pro matku jsem vzala mix pastelovejch - lososova, ruzova a bila s fialovym srdcem.

Krásne sú. Musím sa vyhrabať a ísť si tiež nejaké kúpiť. Ale ako sa tu obzerám, mala by som asi upratať, inak nevyniknú...
Možno si to s nimi ešte rozmyslím
...
Rufík je atyp.
v jeho prípade by bolo naozaj najlepšie asi nechať ušiť na mieru. Ja som sa poučila a bundu som objednala už v auguste, dnes prišla. A da sa rozopnúť aj na krku takže Rufík by nemal problém ani s hlavou.
Jen tak na zkoušku (protože mi přijde, že diorshow je čím dál horší?) a vypadá to na slušnej výrobek..

prosim prosim co to je za svetrrrr, ten bezovej se sukni, je bozi, nutne potrebuju!!
Prosím https://m.zara.com/cz/cs/dámské/svetry-a-úplety/svetry/svetr-oversize-c498028p5115161.html
Super, dikes! Maj ho i tady. A i sedej, ta bezova je moc hezka. Skoda ze nema ten volnej rolak, ten mas z HM ten vlneje, jestli se nepletu? Ten tady vubec nemeli, grrrr...
Jojo, jen já mám všechny svetry šedé, tak jsem chtěla změnu. Ten vlněnej rolák mám z HM, akorát jsem ho už loni srazila. Nosím ho, ale není to ono.
po skvělé zkušenosti s loňským kašmírovým rolákem z HM (premium quality) jsem si koupila jeho letošní verzi v černé. mají i v šedivé a děsně to ve mě bojuje ![]()

Objednala jsem muj nejoblibenejsi olivovy olej.

Dnes v Ingredients. Plus nejake svicky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.