pokud ty vlasy máš dobrý po vyspání, tak bys mohla dát dva dny mytím ráno? pokud to jde z časových důvodů. pro mě už to co píšeš právě znamená že jdeš s neumytýma druhý den:P (nemyslím teď z hlediska hygieny to je fakt blbost, ale z hlediska té úpravy)
Co jste si dnes koupili/y?
Aby jsi se nepotrhala![]()
Jiste, na obrazku jsou vyfoukany, navlnený, proste od profika.
Kazdy uces, jak osala Pinotnoir, pokud ma k necemu vypadat, chce péči, upravu.
Ale pro jemne vlasy je vzdycky lepsí delka kratši než k ramenum.
Jasný, i ja znam zeny s jemnymi vlasy k lopatkam, ale myji si vlasy denne, foukají, protoze kdyz splihnou jemne vlasy, potazmo dlouhé, vypada to skro nekdy zoufale.
Čili vlasy v delce v rozmezi od ramen po bradu, strizene bud do presne roviny nebo do mirne podkovy a sem tam prosmiknuté/pohyb, jsou podle me, pro blbe upravitelne vlasy, dobrou volbou.
A tady ten účes je doporučení pro viktorku?vzdyt ma uplne jiny vlasy,tohle v životě nevytvoří ![]()
njn, to je podobný jako když mi Emerald doporučovala "spodní vlasy natupírovat a horní narovnat přes" prej horní a spodní vlasy![]()
Já myslim, že by sis spoustu problémů ušetřila, kdyby ses nebarvila tak na tmavo, to už ti radily?![]()
no mně ty tvoje rady přijdou prostě mimo, protože nebereš vůbec do úvahy, komu radíš. Tak jasně, že aby účes nějak vypadal, je potřeba mu věnovat péči, to jsou takový obecný rady, no...
já mám třeba vlasy jemný, krátký a jsem spokojená, dlouhý byly zoufalý. Ale zrovna Viktorce bych krátkej účes vůbec nedoporučila, protože podle mě nemá vůbec šanci to nějak učesat.
je to moje vlastní barva. jsem sice dost šedivá, ale ještě ne uplně, takže aby to bylo souvislý musela bych si ty svý odbarvit. no smrt
no a navíc je potřeba brát do úvahy obličej ke kterýmu ty vlasy patří... mně se třeba líbí krátký vlasy a uplně nejvíc nadšená bych byla z bezúdržbovýho ježka:-)) líbí se mi na ženách s krásnými a/nebo výraznými rysy, jenže já mám "slovanský knedlík" a to prostě nejde.
Nemluvim o kratkých.
Kratke - to je pro me synonymum pro učes vice či mene na kluka, v ruznych variantach.
Mluvim o temer polodlouhych.
Pravda, do Viktorcinych vlasu jsem si osobne nesahla, vychazim z fotografie.
To ze Ti me nazory prijdou mimo - může být.
Jak tady koukám na debatu, tak jsem si hned objednala tuhé šampóny Bon Savon . Používám je asi tři rok a jsem moc spokojená. Jsou na různé typy vlasů, ale je potřeba si na ně zvyknout. Při mytí jsou vlasy takové drsné a nejde se mezi ně moc dostat prsty, ale rozčesat mi jdou pěkně a po usšení jsou krásně jemné.
Jinak jsem též ta, která si myje vlasy denně a s tuhým šampónem ob den. Ráno vstávám v 5, abych vše stíhala, protože když je umyju večer, tak ráno už je mám jak roští. Mám jemné delší vlasy, krátké jsem měla snad 20x a žádný střih mi nikdy neslušel a vypadala jsem strašně. Nemůžu mít ani žádné mikádo, bob a nic kratšího už vůbec ne. Nesluší mi ani culík, takže mi pomůže jen umýt denně. Stejně tak je nemůžu ničím zatížit, nehrozí lak ani tužidlo, ani žádný gel.
Prostě boj.
zrovna vlasy přesně po bradu jsou k tomu "knedlíku" fakt blbý, bych měla hlavu širší jak delší, ble
No, mne neprislo, ze by jsi mela oblicej a lá knedlik.
Skoda prave, ze tu nejsou fotky obličejů...
No, a co by se Ti libilo.? Nebo Ty chceš proste delsí vlasy.?
Zesvetleni vlasů jsem už doporučovala já.
A jinak mýt si denně vlasy by mě zabilo! 2x týdně a konec.
já mám pocit, že vy si ten obličej namlouváte.
mně právě naopak přijde, že máte až docela oválný obličej. spíš delší než širší. rozhodně ne knedlík. měl by to být poměrně ideální tvar na různé střihy.
No, když prodloužit opticky obličej, když delší vlasy, tak třeba tohle je šik:
(má to mnoho variant, možností, co se týče délky jak vršku tak stran, spodní linie, když tedy vlasy rostou a podrůstají, jak se jim chce...)

...kratší varianta:

a co teprve dvakrát denně....to mám já, pokud bych měla velmi krátké vlasy. když jsem chtěla večer nějak jít, musel jsem mýt i večer - normálně vždy ráno, protože přes noc již z toho byla mastná bažina.
nevím, na kolik jsou viktorčiný vlasy jemný, to z fotky fakt neposoudím, ale vsadím boty, že jemný moc nejsou a hlavně jsou krepatý (a suchý. vlastním tytéž).
nějak pořád zapomínáte, že viktorka má vlasy takové krepově vlnité.
zatím nic z toho, co jste sem dala, nebylo podle mě ani vzdáleně vhodné a možné pro její typ vlasů, pokud by neměla každý den žehlit jak divoká.
No, když prodloužit opticky obličej, když delší vlasy, tak třeba tohle je šik:
(má to mnoho variant, možností, co se týče délky jak vršku tak stran, spodní linie, když tedy vlasy rostou a podrůstají, jak se jim chce...)

...kratší varianta:

prokrista, to je hruza! to nemuze sluset nikomu, kdyz to neslusi ani ty vyretusovany pani
znova jsem koukala na tu fotku, a stejně mi z toho pořád vychází, že byste měla ještě víc krátit, tak aby z toho byla délka po ramena. aby se vám ty prameny nevytáčely na ramenou ven. pak bych ani nežehlila, nechala bych je tak, foukala difuzérem, používala produkty vytvářející "vlhčí" dojem.
hlavně ten druhý účes, ten je brutální. zase takové ty hluboké devadesátky nebo něco podobného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.