super:-)
a neebo

Stopro :-) a ma jeste o fous lepsi,kde jsou videt i cely nohy
ani nevis jak ti rozumim. ja mam totiz na hlave to, s cim si prisla od kadernice na hlave vstala a sla, pokud to vecer rozcesu (kdyz ne, tak jsem u toho blond mikada (prvni uces od Miru)
ale zas mas mnohem hezci nohy, ja mam dva tlusty sloupy. ber to tak, ze musi byt nejaka rovnovaha na svete a prestan si s vlasy delat starosti.
co já, já si starosti nedělám, zde je to velký téma
mě to docela baví, já miluju flame!
No Habera to zabil ![]()
ja se bavim dobre :D chapu, ze vsechny sve modni a stylingove rady myslis dobre, ale timhle navrhem habera pred 20 lety (fakt trefny:D) ses se svym vkusem totalne odkopala. sorry jako :)
jinak bych se holky moc neutesovala, ze toto je 15 let za nama, protoze se bojim, ze to je par let pred nama. (mozna mesicu). vcera a dnes jsem totiz potkavala v kramech saty ze stejne latky jako moje maturitni - sifon s vysivanymi kytkami, volany a midi delka included. pred par lety bych radsi snedla jezka, nez se k tomu priznala.
upozornuji, ze to byla doba ovecek a habarovskych ucesu. prilis se na to netesim, jsem lina a moje vlasy vzdoruji jakemukoliv spusobu navlneni.
nikdo se tvým názorům nevysmívá, jen prostě radíš účesy pro hladké rovné vlasy a 20 let vyšlé z módy někomu, kdo má suché vlnité a krepaté vlasy, notabene myslím, že mnohem lepší než voživíno by byl nějakej elegantnější účes pro dámu.
To, ze vetsina z vas v tom vidi Haberu, je jedna vec
To, ze tenhle typ ucesu se ne jednou objevuje na módnich přehlidkach v zahranicí, na kadernickych soutezich, je vec druhá.
A vsem neslusívsechno stejne, resp. i kdyby sebeprastenejsí úces slusel jednomu človeku, tak ten účes význam má.
Ale chapu, ze hlavne nevybocovat z vetsinoveho vkusu
ja jsem si ucech "podle nekoho" nechala udelat nekdy na zakladce, kdy strasne frcelo tohle. stalo to pekne za hovno, protoze s tim bylo desny prace. a jak na to tak koukam, tak to k haberovi taky nemelo uplne daleko :D od ty doby vlasy nechavam rust jak drivi v lese, jen jsem si asi trikrat za poslednich 15 let v zachvatu ustrihla ofinu. jsem vlastne takova lesana...

Kdyz jsem se dozvedela, ze jsou vlasy suche, krepaté, reagovala jsem...
Co se týka toho, co je a co neni moderni - to je relativní.
Jen se zlepšují, zkvalitňují materiály, prostředky, atp. ..., ale móda se vraci, opakuje, nebo se aktualne použije to, co je pro danou věc nejlepší.
Bez ohledu na datum vzniku napadu
Navíc si teda myslím, že ty rozcuchy, i kdyby si je někdo chtěl pořídit, potřebují dost stylingových přípravků, které zase budou víc zatěžovat vlasy a bude je nutno častěji vymývat.
tak Miru sice o každodenním mytí jako nutnosti právě psala, ale já bych to viděla na dvakrát denním, protože jinak by se člověk večer přilepil na polštář:-)
Bože! Ta s tím Gottem? Já blbá jsem si to našla!![]()
Jinak ty účesy od Miru se asi vážně vrací! Ale nepřijde mi to jako ženský 90´s, to zrovna tohle moc nefrčelo, spíš ta Rachel a BH 90210 aneb tři pavoučí vlákna do čela ala Kelly.
Ještě si pamatuju účes, kterýmu se říkalo “slepičí prdel” taková ta ustrihnutá štetka nahoře. To je snad este horší než Habera a nosilo se to poměrně nedávno ![]()

Pamatujete si film Cesta do Ameriky? Rodina výrobců pomády na vlasy vstane ze sedačky a na opěradle za hlavou jsou tři mastné fleky :D
a taky jezevec, nahoře bílý, dole tmavý...![]()
jojojoo:-)
jezevec ![]()
Jeeej, to jsem měla když mi bylo asi 14-15. Hlavně to pořádně nagelovat. Au.
Achjo, když nad tím tak přemejšlím, tak v tom telecím období jsem měla na hlavě snad všechny ty nejhorší průsery
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.