Mutziputzi trendy trendy, je jedno, jak to prodejce prezentuje, já jsem taky zvědavá na fotku. Ale přiznám se, že ty boty bych naprosto v obchodě přešla..
Co jste si dnes koupili/y?
Adventný kalendár a obrus. HM Home

Jo a ještě včera, kromě parfému tři tričk v hm. Dvě sou takový úlety na volnočas a to pruhovaný mi přišlo, že zas po dlouhý době je ze slušnýho materiálu, tak sem zvědavá na výdrž..

Ounz To NASA zaujalo aj mňa, no len ta kvalita nič moc. Škoda
paktofonika no..já v něm budu dělat parádu kočkám ![]()
Lama_z_Lana Ale prdlajs, k úzkejm kalhotám černejm ke kotníkům a saku na holé tělo budou epesní, mam samozřejmě vizi
Mám dojem, že ještě před rokem jsi mi psala, že je tento podpatek nejhustější, který znáš. ![]()
Bledule Jasne, kdyz nemas voko ho odlisit od tohodle![]()

Mutziputzi Ja te s dovilenim vyuziju. Co tyhle? Dobry nebo des? Mne se asi oboje dost libi a zaroven mi prijdou divny ![]()

hele, já si ty mutziny boty představuju na noze takhle = jako pádlo na párátku.

nejsem ona, ale s dovolením: mně se první líbí a druhé podle mě budou nepohodlné (délka boty vs. nízkost a tenkost podpatku).
Jiná Realita Dik
Ty prvni se mi fakt libi, ale i po sleve furt trochu drahy, tak uvidim![]()
Jiná Realita To ne, ty moje líp

Luna A to mně ty první se nelíbí vůbec, vypadají uměle a já osobně stříbrný kování nemusím, zde by teda ani zlatý nepomohlo![]()
No a ty druhý vnímám podobně jako ty svoje co tady způsobily rozruch, podpatek by se mi líbil víc vyšší, ale věděla bych k čemu a kam v nich vyrazit, podle mě naopak budou pohodlný.
Jiná Realita Či tak, to už se blíží mojí vizi, černý boužel nikde nevidim.

Mutziputzi Mně se ty tebou vybrané lodičky líbí. Někde jsem je kdysi viděla, asi na nějaké přehlídce ( Chanel ? ), tam ale byly se širokými nohavicemi a vypadalo to báječně.
Já nosím v létě široké šifonové gatě v černé a k nim i podobné boty na kačence ( tak se tomu podpatku říkávalo, dnes to má angl. honosnější název, ale můj Lahosip ho jaksi neudržel v paměti
). A ještě jeden drobný postřeh, kdo má velkou nohu vel. 40 a výš, tahle bota mu dobrou službu v kráse nožky moc neudělá.
Mutziputzi To jsou ty vaše, jen v bílé? Mně se zdá, že ty černé mají podpatek víc "kachní".
Mimochodem, asi se to začíná nějak dostávat do módy.
Kokoska To jsou ty samý, jen ty černý nejsou nikde na noze k nalezení
Luna ten podpatek u lodiček je ok. Takhle vzadu posazeny je daleko stabilnejsi a pohodlnejsi nez ten prohnuty az pod patu.
Ty druhé boty nevim. Líbily by se mi u kotníku spíš vyšší nebo nižší. Tohle je taková divná mezivýška. Ty kameny můj styl nejsou, dovedu to představit ,ze v určitém outfito by to mohlo vypadat dobře.
Mutziputzi myslím že móda těchto bot dlouho nevydrží,protože prostě hezky opravdu nejsem a hezkou nohu opravdu nedělají. Tyhlety "zošklivující" modni vystrelky se nikdy dlouho neudrzi.
Mutziputzi myslím že móda těchto bot dlouho nevydrží,protože prostě hezky opravdu nejsou a hezkou nohu opravdu nedělají. Tyhlety "zošklivující" modni vystrelky se nikdy dlouho neudrzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje