slniecko Jak jde rozmýšlení? (ne že bych spěchala
)
Co jste si dnes koupili/y?
milacka Přesně tak
![]()
milacka Burlesky se většinou inspirují módou 20. a 30. let, tam bych se asi odpíchla..
Solathis Ďakujem.
milacka Není zač :)
milacka To bude chtít nějaké krásné šaty s korzetovým živůtkem.![]()
Včera přišla sukně z COSu, zítra si ji snad konečně obleču a už se na to těším. A ve středu dost neplánovaně boty ve Wojas.

0zero7 tak samozrejme jsem pred nakupem radne promyslela, jak je zakomponuji do meho satniku, s cim jsou kombinovatelne, a vubec se nenechala zlatou diskokouli ovlivnit, ze...ehrm.... :-D
HA HA, hele ja myslim, ze cokoliv v jedne barve by bylo super. Klidne i sukne a top, ale vsecho bud jedna barva a nebo jako color blocking, to uz pro odvaznejsi. Libila by se mi i smaragdova treba, cervena, bila, cernou samo nic nezkazis. Nebo styl pansky smoking nekam na akci k tomu.
tak jo, plan: smaragdovy saty, pak cerny dziny + bila kosile (cerny nebo cerveny sako), cokoliv bilo-bezovyho a jeste jsem myslela cerny saty se zlatym paskem.
No a jako byproduct...premyslim nad bilima dzinama (palmface)
Ďakujem vám všetkým za reakcie, budem sa nimi inšpirovať.
last.night saty cajk, zalezi teda na strihu. Cerny dziny a bila kosila, zase, zalezi jakej material a strih, hlavne kosile. Zkusila bych i cerny dziny a zastrcenou cernou kosili, vetsi na pansko.
Cerny saty ok, ale bez zlatyho pasku nebo jna barva, to je asi uz moc urputny, i kdyz zase zalezi jakej pasek.
Bily dziny k nim budou super, plus ta bila kosila, celobily je ke zlate bezva, plus ta bezova jeste teda.
0zero7 No, tak brzy to oblict a vyfotit.. ;-)
last.night Červené sako ne, radši černé.
999 Šaty so strapcami by sa mi páčili, plus doplnky, rukavice, perly, už len, kde to zohnať?
Kokoska nee?

last.night Původně jste psala černé džíny, bílá košile, zlaté boty - k tomu mi nějak víc ladí černé sako.
999 , nejdriv jsem se divala na saty, pak az jsem zaregistrovala obliceje. To jsou teda krasavy!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje