Luna
Jako úchvatný, fakt!!
Co jste si dnes koupili/y?
slniecko Od too faced som mala cestovnú Better than sex mascara a teda nebola to ani Better than maybelline mascara. S cruelty free ti nepomôžem, doteraz som používala riasenky z drogérie ale tak už je asi čas na niečo lepšie.
baltik Na youtube nemám teraz vôbec čas takže neviem čo je teraz v kurze. U tej Thrive by som videla ako hlavný problém dostupnosť. A ja hlavne nepotrebujem žiadne zázraky ako predĺženie, zahustenie a pod. Ale aj tak ďakujem za tip.
Luna Perfektné, a aj tie marteny by sa k nim hodili :D
paktofonika tak z dostupnejsich milujou youtuberky Perversion od Urban Decay nebo tu Loreal Paradise, ale ta je drogerkova
paktofonika pro mě je nejlepší diorshow iconic, teď jsem si koupila tu zahnutou a jsem zas maximálně spokojená. Ono je to stejně nakonec o těch kterých očích, mě třeba moc neseděla ta doporučovaná chanel, přišlo mi, že dlouho zasychá, takže se obtiskávala pod obočí a ještě mi nešla dobře odličovat (což může bejt mnou, mám obyč mlíko od Nivey)
paktofonika fakt? Lebo to bola zatiaľ jedna z mojich najlepších. Nemohla byť tá cestovná vysušená, alebo niečo? Maybelline som mala asi 2x z núdze a len čo núdza prešla leteli....to sa fakt nedalo.
Luna super saty, lepsi nez na produktovce :)
slniecko Teraz mám Maybelline Lash sensational a je super, používam ju už dlho. Podľa mňa ak ide o drogériu tak najlepší pomer cena/výkon sú riasenky od Maybelline.
paktofonika pro mě je nejlepší diorshow iconic, teď jsem si koupila tu zahnutou a jsem zas maximálně spokojená.
Za zahnutou Iconic hlasuju tez. Vzdy se k ni pokorne vracim. Vetsinou odlicuju namokro, ale poradi si s ni uplne stejne dobre odlicovac od Balea jako od Sensai.
paktofonika Já si zapamatovala chválu na Diorshow Iconic, mám ji od té doby na notinu v košíku. :)
ja taky!:-)) ale koupila jsem teda misto ni zze dam jeste sanci jine kterou taky nekdo zminoval, https://www.notino.cz/clinique/lash-power-rasenka-pro-prodlouzeni-ras/ a dobry teda. predtim jsem mela Benefit, ale tam cena/vykon imho neodpovida
Luna nadhera!
No tak ste ma presvedčili. Ale beda Vám ak bude zlá.
Je rozdiel medzi klasickou a zahnutou alebo majú len rozdielnu kefku?
tina vanilka Janulik03 domenica Garfie paktofonika jerry razorblade whiskas
Děkuji! Fakt mě to moc potěšilo, mám z nich raodst, jen mě překvapilo, že jsou docela tenké, tak budou na jaro a léto.![]()
Luna Sluší ti :-).
Luna slusi ti to.
paktofonika musím mať asi smolu, ale ak z nejakého dôvodu kupujem riasenku v drogérii, vždy je to nakoniec prúser.
viktorka_od splavu benefit som si teraz kúpila tú malú na vyskúšanie a teda palec dole.
Asi pôjdem teraz na nejakú istotu a skúšať nové nechám na jar.
paktofonika já si teď koupila clarins a je boží! Super kartáček, výdrž a dobře se odličuje. Díky agentce za tip.
Luna Igen, igen..!!
Jsi krasavice.
Luna krasa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje