Mutziputzi Mi teda neříkej, že ti klasika a mono černý přijdou jako zaměnitelná bota! :)
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena Ne, ale hodí se ke skoro všemu vobě, naopak možná ta klasika nežádá až tak něco černýho v kombinaci...tvá Františka![]()
Karoleena ja viem, že sa robia aj tie mono, niekde som to tu spomínala. Tak ale tie už sú nad môj rozpočet. A čím dlhšie som na ne do noci pozerala, tým väčšia láska to bola. Už nech len sadnú! ![]()

na tu už nějakou dobu zálibně koukám na eshopu...moje oblíbená značka...můžeš pak dát fotku na sobě? zajímalo by mě, jak je velká vůči postavě
Já ji teprv dnes objednala, ještě ji fyzicky nemám.Ale moc se na ni těším, viděla jsem ji naživo v obchodě a velikost byla tak akorát na denní nošení. A ještě mají myslím jeden (poslední) kus ve slevě. Zkusím ti poslat v týdnu fotku, jestli to vydržíš.![]()
Jen si teda nejsem jistá, jak budu praktikovat nošení v ruce. Hrozně se mi kabelky do ruky líbí, ale vždycky si kupuji přes rameno. Tak doufám, že si zvyknu a hned ji nezapomenu někde v MHD...
Gatita skvělé, díky moc! za fotku budu ráda
RoSa Je fakt moc pěkná, jedině ten zip mi přišel hodně výrazný, až moc sportovní nebo jak to popsat. Ale je z druhé strany, takže mi to žíly netrhá.
Vstupenky na U2 a jedeme na ne do Berlina ![]()
Lamicka super!
Karoleena ty černočerný sou skvělý a mně se hodí asi ke všemu ![]()
Letenky do Paříže na březen. Už se těším ![]()
Potrefenáhusa Mně ta zelená dost vysušuje rty. Obecně mi tahle vazelína nějak nevyhovuje. Jediný, co na puse dlouhodobě snesu, je klasický jelení lůj. To obří balení mám pořád při ruce ( a dětem ho dávám v zimě na tváře - v UK se děti ve škole divily, že syna patlám lepidlem
, se divím, že na mě neposlali ze školy sociálku ).

Včera ponožky v Next, tímto chci poděkovat za skvělý tip
.
Dorazila perka a jsou super! Seděj jak ulitý a špica naživo lepší jak na obrázku. Mám radost a snad vezmu ty eshopy na milost ![]()
Mam v kosiku sjezdovky. Zarazte me nekdo. Napiste mi, ze se mam na sjezdovku divat z bufetu
. Nestala jsem na lyzich 9 let.
Lamicka To nekupuj po netu!! Nech si poradit typ
Mutziputzi Prosimte, kdyz jsi tady na rane, to trisko s Leiou, prislo ti nejaky potvrzeni nebo oznameni o poslani? Ja zaplatila a NIC jako, Vsimla jsem si az dneska, protoze nestiham skrz jeden veletrh. Dikes
Gatita Ta je krasna, super to siroky ucho!
0zero7 Taky houby zatim, faktem je že to taky nemonitoruju, teď mi došlo že i zde velice dobře přijaté loďky na kačence z Answear rovněž nikde a zejtra jedu na tejden pryč...se necham buď překvapit nebo na ně vlítnu až se vrátim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje