jinx hm, asi budu ty stíny potřebovat, i ta tužka vypadá dobre. Jak moc se třpytí na denním světle?
Jinak happy men jsem kupovala teď v lednu, ten pánský se mi líbí o chlup víc než dámská varianta.
jinx hm, asi budu ty stíny potřebovat, i ta tužka vypadá dobre. Jak moc se třpytí na denním světle?
Jinak happy men jsem kupovala teď v lednu, ten pánský se mi líbí o chlup víc než dámská varianta.
Krehutka mam pocit, ze se trpyti tak decentne, dnes jsem je mela poprve. Ja trpytky nevyhledavam, na denni noseni uz vubec ne, ale tyto stiny budou prijemne. S podkladovou bazi vyborne drzi.
jinx barva vypada velmi dobre, musim ji zkontrolovat nazivo...! Dekuji za tip!
Krehutka velmi podobnou tuzku mam i od Nars, barva presne mezi zelenou a tmave sedou.
jinx ten mac vyzerá dobre...v reáli je tiež taký?
jinx Díky za info, půjdu někam vyzkoušet odstin. Ještě se mi líbí onyx 
jinx Clinique Happy je stálice ![]()
pyzamo a domaci kalhoty aby se mi hezky marodilo.![]()

ach jo, moje plesová anabáze: šaty jsou teprve v nizozemí ![]()
Jiná Realita tak snáď to stihnú,držím palce
Na zkoušku šaty a kalhoty a dceři šaty. Když jí sednou, dostane je k narozeninám. Když ne, asi bude mít smůlu ![]()

moninika zluta kabelka a kucharky vypadaji krasne. Kvetiny jsou super vzdy, temer jakekoliv.
bram prince a maceo byli bozi a teda i povedeni, i byla corvette na podiu. Nekde mam fotky dokonce.
jinx Riedel? moc hezke, zastera je super. mitford sister kabela super! Libi se mi, ze je vetsi (aspon mi teda tak pripada)
jinx stiny GA vypadaji moc hezky, mela jsem je v jine barve a drzi, ta zelena ale teda! Kdyz ma podton do zlata, tak mi slusi, sakrys. Lancome zkousis obyc Hypnose? Ja mam ted objednany dve, uz nevim jaky a ne a ne to prijit.
Damska Happy mi osobne nevoni vubec, ale nosila jsem prec 7 lety panskou a ta je fajn moc. Super nakup!
Nemam cas hledat dlasi citrus, co me zaujme, tak jsem sla na jistotu. 
0zero7 Já si ty (moje) šaty představit taky nedokážu, tak si je aspoň zkusím. Mé očekávání hraničí s jistotou, že je tam nechám.
V Lindexu se ale nakupuje dobře - neplatí se žádný dovoz a v obchodě zaplatím až to, co si opravdu vezmu. A protože jdu zítra k doktorce, spláchnu to v jednom. ![]()
Dadoo mne sa páčia aj nohavice aj tvoje šaty. Prečo Lindex skoro vždy obchádzam? ![]()
Dnes v hmku svetr na jaro. Ted jak jsemhledala obrazek, tak jsem se akorat nastvala, protoze ja ho koupila za plnou cenu a na netu ho maj ve sleve uz
a taky jsem si koupila prvni sezeni na odstraneni tetovani v cene parfemu, kterej jsem si vyhlidla a kterej musi pockat![]()

razorblade svetr se mi libiiiii, odkaz? ktera kerka pujde?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.