Janulik03 neboj, děti mě mají v merku
. Na druhou stranu mě dcera až dojemně podporuje ve cvičení.
Co jste si dnes koupili/y?
999 Ty moje jsou COS, z Vinted, tož uvidim co dorazí, běda jak ne něco podobnýho, klasický skinny kožený se mi nepáčí, doufám že budou takhle jako baggy nebo jak se tomu nadává![]()
Mutziputzi Kdyby ti byly třeba krátký, tak dej vědět...
.
999 Nepovídal tady někdo něco o staré Macronové..? Si tu sklidila úspěch, tak už ti otrnulo, co..?! ![]()
![]()
Pavlena Stará Macronová říkám slimkách, když jsou vidět hubený nohy...:-).
Pavlena Stará Macronová říkám slimkách, když jsou vidět hubený nohy...:-).
999 Macronova ma nohu jak ja ruku...kdyz mi bylo 11, v tomto ohledu to bude dobry![]()
Mutziputzi ty jsou super! Dej pak outfit prosimte. Ja mam tyhle, mrkvovej strih, chci je nosit ohrnuty trochu, taky prave s keckama a nebo s polobotkama, uvidime.
BTW dneska vecirek a je mi normalne lito si vzit novy SW tricko pac v planu je 4 hodiny intenzivni tanec, tak musim vymyslet neco jinyho....

0zero7 Ty jsou taky dobry, ja jsem zvedava co mi prijde
Jo a Leiu jsem si vcera pokecala bolognese vomackou, to mam za to ze sem prase a zeru jako prase, zejtra to zkusim vyprat![]()
Mutziputzi HAHA, tak at to pusti. JA do tech kozenejch musim jeste par cm sundat, ale uz se blizim ![]()
Chtela bych nejaky 80s rock nebo metal tricko (ale klidne i z sirsiho zaberu, treba takovej Duran Duran bude tez vypadat dobre), sakrys, nechce se mi do obchodu (maj toho hodne v shopech s deskama). Nevidelas nekde online?
0zero7 To ne covece, po tom jsem nekoukala, tady toho teda maj 3 pr*ele v H&M![]()
Mutziputzi jo vidis, to me nenapadlo, ta Leia je teda o dost lepsi kvalita nez HM, ale mrknu, se mi nechce se s nima zas hadat o tracking number. Koukam jeste na google, neco docela jde, ted jen ten spravnej interpret, mela jsem si to na tom koncerte Prince koupit, skudleni na nespravnym miste!!
0zero7 Koncert Prince?! mi ani nerikej! Za to bych dala nevim co
Mutziputzi S Maceo Parkerem
bylo to boziiii a stalo to tehdy jen stovku, ovsem zazitek jak z reklamu na Visu, you can't buy that.
Vsadim se, ze jsi videla neco co ja ne a desne bych chtela
Mutziputzi 999 Chcem Macronovej nohy! Cely zivot po nich tuzim a vobec mi nevadi ich vek. Ked na take natrafite, tak mi ich zabalte a poslite. Budem ich nosit s graciou. Adresu dodam do sukromnej spravy.
0zero7 Michaela Jacksona v Praze v devadesatymsestym
Eminema bych chtela videt!
Mutziputzi TYJO!!! MJ dobry teda! To zavidim nepokryte. Eminem podle me jeste vyrazi. Ja ted koukam, ze maj listky na Steve Miller Band, to by mohlo bejt fajn. Jeste chci Tinu videt, Springsteena (ten pocitam jeste urcite prijede).
V breznu jdu na Pennywise, White Buffalo, Busty and the Bass, The Real MacKenzies, ale to jsou spis mensi veci.
ALE prijede Def Leppard a Paul Simon, Justin atd, tak uvidime. Jo a nejhorsi co jsem videla byl Julian Casablancas, strasnej debil!!!! Konec OT
0zero7 no ja pak teda jeste Ushera v Playa del Carmen a N.E.R.D. v Parizi jeste pred tim nez se z Pharrella stal kycar
Ten Casablancas me prekvapuje, Strokes mam fakt rada!
Mutziputzi Pharell dobrej, i kdyz kycar teda. Casablancas fakt totalni debil, ja Strokes muzu, ale nedivim se, ze se na nej vykvajzli, pac on pan je umelec na vysi. Byl na festaku (videla jsem ho na vlastni oci v backstage), ale lidi nechal cekat pul hodiny, tam vyondani fanousci, vdecne cumeli kdy uz se vynori, on pak arogantni, despekt jak blazen, ani se na ne nepodival, nepodekoval, strasnej projev i zpev, no totalni prick, fakt. Jsem byla hodne znechucena...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje