viktorka_od splavu netušim ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz notabene z věkové kategorie, která navštěvuje plesy![]()
viktorka_od splavu tak se tam rozhlídni a spočítej to ![]()
Ounz to abych si na ty všechny silikonový ramínka atp vzala pořádnej zápisník!![]()
viktorka_od splavu A co podprsenka bez ramínek? Dneska jsou už tak kvalitní, že když si koupíš správnou velikost, nemůže být problém ![]()
Dadoo jenže pokud jsou večerní šaty střiženy tak, že pod ně nejde podprsenka, tak v tom případě žádná, často ani žádná nalepovací.
Niekto tu chcel kupit martens boty?
Dadoo no problém to není, sice nedělá tak hezký dekolt jako klasická, ale samozřejmě šaty bez rukávů se s ní nosit dají. ale já mám na mysli šaty, jaké postovala Ounz - pod takové nejde podprsenka prostě vůbec žádná
Janulik03 Už ste odtiaľ objednávala? Mne sa tá stránka nepáči, vyzerá divne a ceny sú podozrivo nízke. Neriskovala by som
Mutziputzi jasně, pod 25 všechny a nad ty s umělýma nebo s plošinou:D ale vsadím se o cokoliv že poměr společenských šatů pod které se nedá vzít a těch které podprsenku vhodně kryjí nekoresponduje s poměrem těchto skupin mezi běžnou populací:P
paktofonika neobjednavala. Len mi to ukazala znama, ze to objedna. Ahha tak jej poviem, nech to nerobi. ![]()
Kosmetiku, nejvic mam radost z tech stinu armani, krasny odstin tlumene zelene

jinx tak neukazuj krabičku
ale vnitřek!! ![]()
jinx ten EL CC krém mám a je fakt moc fajn
Proč ne Eva prima
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje