Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 09:55

betsey Až budeš kupovat něco dalšího, dívej se na složení. Ta Bioderma obsahuje ten minerální olej také (je uvedený na 3. místě), takže pro Tebe by to teď asi nebylo dobré. Obecně mne překvapilo, že Bioderma i Eucerin mají špatné složení produktů, zatím vše, na co jsem se u nich dívala v poslední době, jsem kvůli složení zavrhla.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. února 2018 10:10

Emi áno, to zloženie nie je úplne ok, ale ak mi náhodou na svrbenie nepomôže nič iné, tak ako poslednú možnosť asi vyskúšam

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 10:12

betsey Chápu. Doufám, že najdeš rychle něco dobrého, co Ti pomůže.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 28. února 2018 10:15

betsey kokosovy olej zkouselas? no a nebo si vyskvarit sadlo:-) (koupeny bych na telo nedavala)

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 28. února 2018 10:25

V jiném vlákně jsem doporučovala mast Vitamin E, z lékárny, zahojilo mi to úplně vysušený obličej, to by mohlo pomoci :) 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 28. února 2018 12:37

betsey docela fajn (na oblicej teda spis a nevim, jak kontraindikace s tehotenstvim) je zinkova mast, chladi. Pak me jeste napadlo se optat, zda olej pouzivas spravne, pokud jsou to ty prirodni (predpokladam, ze bioil bude upraveny), tak ty by se mely smichat s troskou vody, aby se lepe vstrebaly, v opacnem pripade mohou vysouset, tak jestli to neni tim?

Offline Mysosaurus
3 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:24

https://www.naturisimo.com/products.cfm?id=4929&type=Belly%20and%20Boob%20Care&pregnancy=1

betsey  Muzu doporucit toto, oleje pro me moc nefunguji, toto bylo olejove, ale zaroven hutnejsi a prijemne na namazani.  

Editace odkazu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. února 2018 13:58

Solathis je to možné, v návode na používanie to síce neuvádzali, ale ktovie

Mysosaurus to vyzerá tiež dobre, najprv skúsim niečo z tej Weledy, to viem kúpiť aj dnes, ale dobre vedieť aj o tomto

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:05

betsey Já jsem v těhotenství používala Stratamark, protože jsem měla panickou hrůzu ze strií a bylo to docela příjemné. Nikdy mě potom břicho nesvědilo. Ale nezkoumala jsem složení....nic přírodního to určitě nebude :-)

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:07

betsey mne na brucho v tehotenstve naozaj pomáhal krém proti striám od Vichy, ale tam zloženie radšej ani nečítaj...no v každom prípade je určený aj na používanie v tehotentve.

Teraz, keď mám echt presušenú pokožku, tak mi pomáhajú čisté jednodruhové oleje, na mokrú kožu. Vysprchujem sa, mokrá sa natriem olejom a za pár sekúnd, keď to trochu vsiakne, jemne popritláčam uterák.

Ďalšia dobrá vec sú telové maslá, tie mám rada od Alverde, občas si ako rozmaznávací úlet kúpim nejaké drahšie.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:13

slniecko vlastne mám doma avokádový olej, a aj kokosový olej. Každopádne dnes sa budem večer natierať všetkým možným, od rána sa len škriabem

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. února 2018 14:33

betsey Presne ako píše slniecko a solathis, oleje natierať na vlhkú pokožku!!!

Emi Ja som od kozmetiky z lekárne nikdy nečakala dobré zloženie. Ľudia majú pocit že ak sa to predáva v lekárni tak to skutočne funguje a lieči. No ja používam len ten olej Bioderma a jeden krém LRP ktorý je fakt super skvelý a tam ani zloženie radšej nečítam. 

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 16:36

paktofonika Dobré složení jsem u nich nečekala, ale tak špatné mne překvapilo. Chápu, že se nedíváš na složení toho, co už máš doma a vyhovuje Ti 

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 16:40

betsey Zrovna avokádový olej by mohl být teď pro Tebe to pravé. Budeš sice chvíli mastná, ale mělo by Ti to ulevit.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 28. února 2018 17:05

Emi Taky to tak mám - první krok jsem udělala vizážistickým kitem, komplet jsem přešla na cruelty-free a hodně věcí je i přírodních a/nebo veganských, takže jsou tam na složení docela nároky. No a doma budu postupně obměňovat to, co dojde. Jsem na sebe zvědavá, jak mi to půjde...

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 17:19

Solathis přesně, postupně obměňuji věci, co používáme, a nové vybírám takové, co jim důvěřuji, co se týče složení. Proto třeba nekupuji některé značky, i když podle složení by jejich výrobky měly být v pořádku. Teď už je naštěstí velký výběr, tak to není problém. Ale Tebe jako pro vizážistku to bude určitě těžší.

Teď uvažuji o nějaké dekorativce od Zao, ty obaly z bambusu jsou tak hezké 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 28. února 2018 17:50

Emi Taky na ni mám zálusk, ale chci si ji nejdřív ošahat a to znamená výlet do centra... tak časem. No, tteď jsem testovala CF, minerální a vegan řasenku, tak snad bude brzy k dostání, páč jedinej examplář dali mně a je fakt super (dokonce je voděodolná! vážně! vydržela můj dvouhodinový trénink, při kterém jsem durch propotila dvě trika). Teď jsem zjistila, že zdaleka nejtěžší bude sehnat čistič ve spreji na štětce (k nám se dováží celé dva, jeden má jen 60ml, takže pro mě nepoužitelný a druhý mi je nepříjemný :-D ). Už jsem psala do toho e-hopu, co by mohli ještě zařadit i s tipem...No a zatím koupím tu šedesátku, no.

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 17:58

Solathis Taky ji chci vidět naživo a pak se rozhodnout :-) Co je CF? 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 28. února 2018 18:06

Emi Cruelty-Free, nechce se mi to furt vypisovat :) (A než se někdo optá, ano, vím, že v EU se nesmí prodávat kosmetika, která by byla testovaná na zvířatech, ale ta problematika je mnohem složitější). 

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 28. února 2018 18:32

Solathis Jasné. Hledala jsem v tom zkratku značky a nic mne nenapadalo