Mutziputzi K čemu se takové boty nosí? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas nejsem mutzi ale podle mě ke kalhotům i k sukni ok
Mutziputzi Může si člověk na ASOSu vybrat měnu, nebo je k ČR automaticky přiřazeno euro? Jak dlouho tak trvá dodání? Díky.
Zarinya jeej cycas. Nepreliat a nie priame slnko. Je krasny.
Ounz Díky, kolektivní boty, no
. Líbí se mi, ale jak tady někdo zmiňoval, že má hrbol na patě, tak já taky, proto jsem se takovým botám vyhýbala, ale vypadají faj, tak se asi na hrbol vykašlu.
whiskas Já k džínám nebo slim kalhotám
whiskas může, vyber si United Kingdom a budeš nakupovat v £.
whiskas Myslím, že ke všemu. Kalhoty, šaty. Přijdou mi hrozně univerzální. A hrozně se mi líbí.
I když si z dětství pamatuji, že podobné nosívala máti a mně se příšerně nelíbily. Ale tak už jsem asi velká ![]()
S Asosem neporadím, kupuji vše, co jde v librách - líp se mi to přepočítává a všechno z Anglie si nechávám posílat k dceři. Šetřím na poštovném, ona to nejdřív sama doma prohlédne a pak přiveze.
Tak snad příští týden i tyhle boty.
A pak jsem si nekoupila jednu vilu v jižní Francii, ale aspoň na ni chodím koukat.. je přece jen trochu dražší, než ty boty ![]()
Janulik03 jj cycas a jeste novy zamiokulkas.
uvidime jak se mu bude u nas libit.![]()
Krehutka Díky. Já na Asosu ještě nikdy nenakupovala.
Mutziputzi Díky.
Dadoo Děkuju. ![]()
A "nákup" vily je opravdu poněkud náročnější, taky, kdo by to kupoval jen podle produktovky, že? ![]()
Zarinya Tak nová kytka je nádherná
.
Zarinya Zamiokulkas je jedna z mých nejoblíbenějších kytek. Vydrží snad všechno a je ohromně dekorativní. A ten cykas jakbysmet, jen je na pěstování poněkud náročnější. Krásný jsou obě.
Dadoo jj zamiokulkas je i muj oblibeny,ja prave musela ten co uz mam presadit a dokoupila mensi na komodu.Cykas je premiera,ale maji ho rodice a roste uzasne,ale ty ho letni v zakrytem bazenu,to tady ja nemam.:-D
A ja prave potrebuju suchomilne kytky.
whiskas hrbol by vadil spíš v uzavřených botách ne, pantofle sou v pohodě. Ke slimkám můžou bejt dobrý
whiskas zvol si libry, za ty to bejva mnohem levnejsi nez euro
Lamicka Kdysi jsem dřeváky nosívala a pořád jsem si při chůzi bouchala do kotníků, až je měla rozbité. Neumím v tom chodit.
Až se letní boty zeptají...

mitford sister ach jo, škoda, já bych brala, ale velikost tak 38 :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje