Emi Značka je Pacifica Beauty, tak to nesedí :)
Co jste si dnes koupili/y?
Solathis prosím Ťa aká CF riasenka? V tomto mám strašný problém, riasenka a makeup....ostatné nie je taká katastrofa (a hlavne - z ostatného mám dosť zásobu
)...ale toto sa najviac míňa a podla môjho názoru spraví najviac z efektu.
Predbehla si ma, tak Pacifica...píšem si...a skúsim zohnať.
slniecko Ano, přesně ta. Cruelty free makeup mám od Rouge Bunny Rouge, má hodně přírodních složek, nejlíp bych asi brala skin soul drops, to si napícháš do krému a podle počtu kapek uděláš jemný až plný krytí, viděla jsem je v akci a jsou skvělý, ty budu časem zařazovat do kitu určitě.
nemáte tady na tuhle problematiku extra vlákno? ![]()
Solathis vďaka!
Který, ať se přidám a příště neplevelím tady? :-D
Ehm, tak jsem si zatapetovala, no :-D
no takže, včera som si kúpila Weleda skin food, natrela som sa ním hneď ako som prišla domov a okamžitá úľava. Potom som ešte kúpila Saloos sprchový olej, ten som použila pri sprchovaní a po sprche som do mokrej kože votrela avokádový olej a som zachránená! Ďakujem moc všetkým
a ešte privolávam teplo a kúpila som si šaty

Ja sa tiež pridávam - včera som nabehla do DM a kúpila som olejokrém a je fakt skvelý. Ďakujem paktofonika
Vzala som si aj nejaký krém na tvár na skúšku a určite ešte dokúpim tie oleje.
A včera do čečky, tak sem na sebe zvědavá

Díky tvému příspěvku jsem si vzpomněla nostalgicky na staré časy. Alena Mornštajnová byla moje učitelka nagličtiny na nástavbě ve Valmezu. Se spolužačkou nás vyhazovala za dveře, když nás přepadly pubertální záchvaty smíchu.
Musím si nějakou knihu od ní koupit.
betsey super, a tie šaty sú skvelé. Asos?
slniecko áno, Asos, len som brala posledné, už sú vypredané
Ounz dej si nejdriv Zulejku, precetla jsem ji za dva a pul dne! :)

Prave jsem objednala, zalando nabizi doruceni jeste dnes vecer
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje