Ava jahody mi neva balit, to je pro malo lidi hned. Ale boruvky me stvou, to je vcelku takovy rozkutalavajicise;-)
Jídlo a vaření
Ava Vypadá to super. A tyhle talíř jsme měli doma, dkyž jsem byla malá, a asi je nutně potřebuju, jdu projet bazary :-D.
viktorka_od splavu Super, to bude dobrota. Zamačkala bych to dovnitř, ale asi už máš hotovo. ![]()
Alena_In jj, priste:-) vyborna, dekuju

Hned bych si dala... Budu se muset taky do něčeho pustit...
Ava mas to krasne
a to teda delas pyre z cerstych jahod? Neco jako zahour? To bych mohla nekdy zkusit.
Lamicka mnaaaaaam! Krásný! Mně se je teda nechce nikdy plnit, tak to flakam takhle, ale klasiku bych si fakt dala!
Tanier s jedlom krásne ladí.![]()
Ja dnes zasa bábovku, hrozne ma to baví v tej novej forme...

Biely kvet krásná
a určitě bude výborná
Trénink na Velikonoce

Zahajuji sezonu ![]()

U nás také 
A ještě se přidám s dotazem na recept na perníčky, prosím. Na Vánoce jsem dělala z receptu na "ihned měkké ", což teda byly, ale asi jen první tři čtyři dny, pak ztvrdli na kámen. To je nějaká normální vlastnost? Navic toho bylo tolik, ze se to za tři dny sníst nedalo
Lamicka žahour se myslím rozváří, tohle jsou vyloženě jenom rozmixovaný jahody s trochou cukru a kysaná smetana (popř. mírně naředěný tvaroh) našlehaný taky s trochou cukru. Ale jak říkám, dělám to v sezóně, kdy jsou jahody plný chuti.
Biely kvet krásná!
ice To je jidlo presne podle meho gusta.
ice ooooo![]()
ice tedy jako![]()
V tomto vlákně vždy dostanu hrozný hlad
ice pěkný! a krásnej talíř - co je to zač?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025